Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
  • Beğen
Tepkiler: incEmre

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
  • Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Ben 5 te yatar 9 da kalkarım ama bugün daha geç yatarım belki hiç uyumam
Az önce profiline baktım da... 5 gün önce üye olmuşsun. Bu forumu nereden buldun merak ettim. Ayrıca bu kadar kısa sürede 600den fazla mesaj ve 400den fazla beğeni almak marifet ister :D

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Nerden bildi acaba :)
birisi sıvımı diye sormuştu
bir diyeri rengi nedir diye işte yavaş yavaş ortaya çıkıyor
güzel oyun, dördüncüsünüde yapsam mı
Az önce profiline baktım da... 5 gün önce üye olmuşsun. Bu forumu nereden buldun merak ettim. Ayrıca bu kadar kısa sürede 600den fazla mesaj ve 400den fazla beğeni almak marifet ister :D
hızlı başlayanlar çabuk bırakıyor

• Beğen
Tepkiler: Dede
KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Tableti rootlamak için geldim kimse yapamadı, gerçekten iyi mi :)

• Beğen
Tepkiler: incEmre ve Dede
KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
birisi sıvımı diye sormuştu
bir diyeri rengi nedir diye işte yavaş yavaş ortaya çıkıyor
güzel oyun, dördüncüsünüde yapsam mı
hızlı başlayanlar çabuk bırakıyor
Bırakmaya niyetim yok bu aralar boş zaman çok yakında ara ara girmeye başlarım :)

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Tableti rootlamak için geldim kimse yapamadı, gerçekten iyi mi :)
Genelde bayanların böyle şeylerle uğraştığını görmek zor. Root etmek gibi işler... böyle gidersen 6 ay sonra aynı rütbe de oluruz :)

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Genelde bayanların böyle şeylerle uğraştığını görmek zor. Root etmek gibi işler... böyle gidersen 6 ay sonra aynı rütbe de oluruz :)
Rütben ne ki ne işe yarar :) root arkadaşım yüzünden bi program lâzım bana kötü bi şaka yaptı karşılığını vericem ama zaten rootlayamadım

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Bende sana sordum ahmet abi cevap vermedin sen nasıl tanıştın
Aynı sebepten diyebilirim. Telefonu kırmam gerekiyordu. (root gibi yani)Bir arkadaş buraya bakmamı söyledi. Bende bir giriş yaptım buraya. Sonra moderatör oldum :D nasıl girdi isem artık :p

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Aynı sebepten diyebilirim. Telefonu kırmam gerekiyordu. (root gibi yani)Bir arkadaş buraya bakmamı söyledi. Bende bir giriş yaptım buraya. Sonra moderatör oldum :D nasıl girdi isem artık :p
Moderatör nedir :) Yönetici mi ? Ne yapıyon ki olunca :)

• Beğen
Tepkiler: incEmre ve Dede
KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Çok mu gevezeyim çok mu soru soruyorum ?

• Beğen

Üst Alt