Invoke
Üye
Herkes nerede doğdu ise oralıdır![]()
Baban nereliyse oralısın abi. Bunu öğrenemedin mi

Aaaaaa![]()
![]()
vay be ne abiymiş cipiares ile uydudan takıp edip nerelerelere giddiyinede bakar mı![]()
ci mi piares vay be

Herkes nerede doğdu ise oralıdır![]()

Aaaaaa![]()
![]()
vay be ne abiymiş cipiares ile uydudan takıp edip nerelerelere giddiyinede bakar mı![]()

Onu biliyorum ama pek sevmedim, evet adım yada resmim görünmüyor muthe simcity diye oyun var evcilik gibi evi dayayıp döşüyorsun arda para kazanman gerekiyor
kız oyunu mu yoksa sen kız mısın

Ahmet abiyi kızdırma yoksa mahfederBaban nereliyse oralısın abi. Bunu öğrenemedin mi
![]()

Ahmet abiyi kızdırma yoksa mahfeder![]()

Evet gps kapalı sürekli o yüzden hırsızlık koruma yazılımını takip için kullanıyorvay be ne abiymiş cipiares ile uydudan takıp edip nerelerelere giddiyinede bakar mı![]()

Pis yedilideki kelimeleri düzelten kıza benzedinYanlış anlama maksat TDK'ya yardımcı olayım:
Hacı doğrusu, mahveder olacak.![]()
![]()

Açıkcası pek de sorun etmiyorum yanlış yazdığım içinYanlış anlama maksat TDK'ya yardımcı olayım:
Hacı doğrusu, mahveder olacak.![]()
![]()

Istihbaratçı gibi konuştun sendeAçıkcası pek de sorun etmiyorum yanlış yazdığım için![]()
Ama yanlışımı kırıcı bir üslup ile söylediğin için seni evinden aldırcam![]()

İstihbarat ile bağlantım var diyebilirimIstihbaratçı gibi konuştun sende![]()

Açıkcası pek de sorun etmiyorum yanlış yazdığım için
Ama yanlışımı kırıcı bir üslup ile söylediğin için seni evinden aldırcam![]()

İstihbarat ile bağlantım var diyebilirim![]()

şimdi gelir bağlaç olan -de ayrı yazılır derIstihbaratçı gibi konuştun sende![]()

Hmmm o zaman sana bi soru mit müsteşarı kimİstihbarat ile bağlantım var diyebilirim![]()

Yok artık hem bağlaç değil buşimdi gelir bağlaç olan -de ayrı yazılır der![]()

Pis yedilideki kelimeleri düzelten kıza benzedin![]()

Hakan Fidan deği miydi rezil mi olduk yineHmmm o zaman sana bi soru mit müsteşarı kim![]()

Istihbaratçı gibi konuştun sende![]()
Ahmet adı@Dede tahir abi nerdesin