Invoke
Üye
Evet kızlar peşimi bırakmıyor![]()
Vaaay
Oyun konuşmasak olmaz mı
niye ki

Evet kızlar peşimi bırakmıyor![]()
Oyun konuşmasak olmaz mı

Sakarya kütükKütük?
Biliyorum ama numarayla aktifleşen bi uygulama kullanmam viber, line vs. Ben kim var orda diye sordum ne grubuWhatsapp uygulaması varya markette. Onu yüklüyor ve net üzerinden mesaj yazıyor sohbet ediyorsun falan. Hemde an be an.. bekleme yok hızlı şekilde.. çok güzel tavsiye ederim

Konu dağılıyorVaaay
niye ki![]()
Babam bile oradan göçtükten sonra hiç gitmemiş oralara ben nasıl bileyimNeden da usağum![]()
isimleri de aklımda kalmadı. Amam babanem ve dedem halen şiveli konuşur çok güzel 
Sakarya kütük

Karadenizi neden söylemiyorsunSakarya kütük
Sen hariç herkes var DilvinBiliyorum ama numarayla aktifleşen bi uygulama kullanmam viber, line vs. Ben kim var orda diye sordum ne grubu![]()

Konu dağılıyor
Şehri söylemedi halbuki karadeniz güzeldirOlsun baban nereliyse oralısın, ve sen nereli oldugunu bilmiyon hacı![]()
Çünkü artık Sakarya benimsenmiş ora ile bağlantı yokKaradenizi neden söylemiyorsun
Peki dota kısmı pm olsa olmamıKonu yok ki takılıyoz? takılmıyoz mu? Demin iktisat dendi kredi kartı dendi, biri intihar ediyodu dede sahur yaptı vatsappa baktı o ara arkadas dota oynadı sonra memleket nere geldi. Uzak doğu sakarya sivas falan derken...
biz ortak payeler üzerine konuşuyoruz 
Babam bile oradan göçtükten sonra hiç gitmemiş oralara ben nasıl bileyimisimleri de aklımda kalmadı. Amam babanem ve dedem halen şiveli konuşur çok güzel
![]()
Yapma bunu yaOlsun baban nereliyse oralısın, ve sen nereli oldugunu bilmiyon hacı![]()

Peki dota kısmı pm olsa olmamıbiz ortak payeler üzerine konuşuyoruz
![]()
Ne güzel ben farklıyım buda göstergesiSen hariç herkes var Dilvin![]()