KcygtYsn
Üye
O zaman çok büyük paralar çıkıyorBi karttan çekip öbürüne ondan çekip diğerine yama yapanlar var yatabi ki herkes öyle olacak demiyorum
![]()
O zaman çok büyük paralar çıkıyorBi karttan çekip öbürüne ondan çekip diğerine yama yapanlar var yatabi ki herkes öyle olacak demiyorum
![]()
Bi karttan çekip öbürüne ondan çekip diğerine yama yapanlar var yatabi ki herkes öyle olacak demiyorum
![]()

Estağfirullah teveccühünüzElinden her iş geliyor MaşaAllah... 10 parmağında 10 marifet![]()

Örnek şekil sen misin yoksaBazen öyle yapmak zorunda kalıyorsun hacı![]()

Kabul ama Dilvin de burada. Onun yanında söyleme. İnsan sonuçta canı çeker kalkıp Sakarya'ya gelemezAçık büfe kahvaltıya ne dersin![]()
![]()

sen de bunu kullanValla ben deriden hoşlanmam![]()
O yüzden testi kırılmadan kulak çekiyoruzO zaman çok büyük paralar çıkıyor

Bi kere her nakit avansta 10 tl gibi bi ücret alır eğer ekstrede minumum tutarı yatırırsan hesap kesim tarihinden sonra faiz işlemeye başlar her ay toplamda 100 lira veya daha fazla havaya uçar...Bazen öyle yapmak zorunda kalıyorsun hacı![]()
dota attım geldim.
Çok fena hem de.
Sorun yok abi sen de mi sakaryadasınKabul ama Dilvin de burada. Onun yanında söyleme. İnsan sonuçta canı çeker kalkıp Sakarya'ya gelemez![]()
Vay ekstren çok güzel abiBuyrun![]()

Örnek şekil sen misin yoksa![]()
Buyrun![]()

Güzel kahvaltı ama biraz fazla sankiBuyrun![]()
58 kilo bozulmaması lazım sivas plaka 
Artık internet bankacılığı siteleri bile aylık gelir gider tablonu çıkartıyor beYok ya, yapmamak gerek hacı. Ayağını yorganına göre uzatacan kimi daha yorganın nerde olduğunu bilmiyor ki oraya doğru uzatsın adamın geliri gideri hesabı belli değil. Bir ara bir akrabaya yardımcı olmuştuk da biz, o zaman bizim bir karttan diğerine yama yapıyordu adam.![]()

İstanbul... ama Enes için Sakarya'ya giderim. O derece bir insan yani. Tanımak lazım böyle dürüst insanlarıSorun yok abi sen de mi sakaryadasın
:Artık internet bankacılığı siteleri bile aylık gelir gider tablonu çıkartıyor be![]()
![]()
Pazartesi, perşembe sünnetSahur mu yapıyon dede?