Canım Çay çekti... Ben yapayım abi ayıp ettin :)
Invoke Üye Dede' Alıntı: Canım Çay çekti... Genişletmek için tıkla ... Bu saatte içme dede, sağlığına dikkat et.
Dede' Alıntı: Canım Çay çekti... Genişletmek için tıkla ... Bu saatte içme dede, sağlığına dikkat et.
KayraBey Üye TheFenomen' Alıntı: İktisatçılarız biz Genişletmek için tıkla ... Devlet yöneticisi olacak Enes inşaAllah
TheFenomen' Alıntı: İktisatçılarız biz Genişletmek için tıkla ... Devlet yöneticisi olacak Enes inşaAllah
Enes Üye Dede' Alıntı: Kredi kartı... ben çok severim. Hiç para kullanmam... Genişletmek için tıkla ... Hemen kınıyorum seni
Dede' Alıntı: Kredi kartı... ben çok severim. Hiç para kullanmam... Genişletmek için tıkla ... Hemen kınıyorum seni
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Kredi kartı... ben çok severim. Hiç para kullanmam... Genişletmek için tıkla ... Evet iyi oluyor faturalar da otomatik telefon ve internet
Dede' Alıntı: Kredi kartı... ben çok severim. Hiç para kullanmam... Genişletmek için tıkla ... Evet iyi oluyor faturalar da otomatik telefon ve internet
KayraBey Üye TheFenomen' Alıntı: Hemen kınıyorum seni Genişletmek için tıkla ... Neden ama sayın Bakan??
Enes Üye Dede' Alıntı: Devlet yöneticisi olacak Enes inşaAllah Genişletmek için tıkla ... İnşAllah İnşAllah. Dedemiz duasında bize de yer ayırsın bu konuda
Dede' Alıntı: Devlet yöneticisi olacak Enes inşaAllah Genişletmek için tıkla ... İnşAllah İnşAllah. Dedemiz duasında bize de yer ayırsın bu konuda
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: Evet iyi oluyor faturalar da otomatik telefon ve internet Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle... fatura neymiş
DilvinEymen' Alıntı: Evet iyi oluyor faturalar da otomatik telefon ve internet Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle... fatura neymiş
Enes Üye Dede' Alıntı: Neden ama sayın Bakan?? Genişletmek için tıkla ... Borç yiğidin kamçısı mıdır ?
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Aynen öyle... fatura neymiş Genişletmek için tıkla ... Kolaylık eskiden sıra beklerdik en uyuz olduğum şey
Dede' Alıntı: Aynen öyle... fatura neymiş Genişletmek için tıkla ... Kolaylık eskiden sıra beklerdik en uyuz olduğum şey
Enes Üye DilvinEymen' Alıntı: Niden ki Genişletmek için tıkla ... Banka hesabından otomatik kesim tamam da. Kredi kartını kullanmayı bilmezsen Allah kurtarsın o borçlardan
DilvinEymen' Alıntı: Niden ki Genişletmek için tıkla ... Banka hesabından otomatik kesim tamam da. Kredi kartını kullanmayı bilmezsen Allah kurtarsın o borçlardan
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: Ben yapayım abi ayıp ettin Genişletmek için tıkla ... Valla süper olur tomurcuk ta koy
DilvinEymen' Alıntı: Ben yapayım abi ayıp ettin Genişletmek için tıkla ... Valla süper olur tomurcuk ta koy
KcygtYsn Üye TheFenomen' Alıntı: Banka hesabından otomatik kesim tamam da. Kredi kartını kullanmayı bilmezsen Allah kurtarsın o borçlardan Genişletmek için tıkla ... Her ay ekstrenin tamamını öde hiç sorun yok
TheFenomen' Alıntı: Banka hesabından otomatik kesim tamam da. Kredi kartını kullanmayı bilmezsen Allah kurtarsın o borçlardan Genişletmek için tıkla ... Her ay ekstrenin tamamını öde hiç sorun yok
KayraBey Üye TheFenomen' Alıntı: Borç yiğidin kamçısı mıdır ? Genişletmek için tıkla ... Valla ben deriden hoşlanmam
TheFenomen' Alıntı: Borç yiğidin kamçısı mıdır ? Genişletmek için tıkla ... Valla ben deriden hoşlanmam
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Valla süper olur tomurcuk ta koy Genişletmek için tıkla ... Tamamdır abi oldu bil suyu kaynasın demlerim
Dede' Alıntı: Valla süper olur tomurcuk ta koy Genişletmek için tıkla ... Tamamdır abi oldu bil suyu kaynasın demlerim
Enes Üye DilvinEymen' Alıntı: Her ay ekstrenin tamamını öde hiç sorun yok Genişletmek için tıkla ... Bi karttan çekip öbürüne ondan çekip diğerine yama yapanlar var ya tabi ki herkes öyle olacak demiyorum
DilvinEymen' Alıntı: Her ay ekstrenin tamamını öde hiç sorun yok Genişletmek için tıkla ... Bi karttan çekip öbürüne ondan çekip diğerine yama yapanlar var ya tabi ki herkes öyle olacak demiyorum
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: Tamamdır abi oldu bil suyu kaynasın demlerim Genişletmek için tıkla ... Elinden her iş geliyor MaşaAllah... 10 parmağında 10 marifet
DilvinEymen' Alıntı: Tamamdır abi oldu bil suyu kaynasın demlerim Genişletmek için tıkla ... Elinden her iş geliyor MaşaAllah... 10 parmağında 10 marifet
Enes Üye Dede' Alıntı: Valla ben deriden hoşlanmam Genişletmek için tıkla ... Açık büfe kahvaltıya ne dersin