BrainHacker
Üye
kimArkadaşlar şimdi ben bu konu kapatacağıım biriniz bana özelden mesaj atıp ve bu mesaja alıntı yaparak bişeyler yazar mı? Sadece bi kişi yapsın ama
kimArkadaşlar şimdi ben bu konu kapatacağıım biriniz bana özelden mesaj atıp ve bu mesaja alıntı yaparak bişeyler yazar mı? Sadece bi kişi yapsın ama
hoş geldin canerHadi iyi geceler.
Benide kendinize benzettiniz beyin durdu hiç bişey anlamıyorumyağmur aklıma gelen ikinci şeydi birinci forum durgunluğu

Uyumak icin yazmıştımhoş geldin caner
açılışi 1 saat oncw yaptım ama sagol. Hosbulduk hoscakalin.yapacağımı yapamadım. Bana özel mesaj yollayıp bu mesaja alıntı yapabılırmısın
He o sey nearkadaşlar bana şey lazım şey hakkında bilgisi olan var mı
+1Benide kendinize benzettiniz beyin durdu hiç bişey anlamıyorum![]()
Şeyler şeylere ayrılır o şeylerde diger şeylere ayrılır sonra o da baska seye ayrilir oradan bir dünya şeyi yapılır sonra o seyler orada buluşur buda şeyi oluşturur.arkadaşlar bana şey lazım şey hakkında bilgisi olan var mı
evetyapacağımı yapamadım. Bana özel mesaj yollayıp bu mesaja alıntı yapabılırmısın
Alıntıyapacağımı yaptım oldum biri bu mesaja alıntı yapabilir mi
hryapacağımı yaptım oldum biri bu mesaja alıntı yapabilir mi
glunkNeyse en iyisi telefonu kapatayim.
#DirenLiseli![]()
duuur kapatmaaakasanın arkasına taktıgımız internet portu var yaHe o sey ne
lafı ağzımdan aldınŞeyler şeylere ayrılır o şeylerde diger şeylere ayrılır sonra o da baska seye ayrilir oradan bir dünya şeyi yapılır sonra o seyler orada buluşur buda şeyi oluşturur.
Bir kez daha dinle bildirim sesiniAlıntı
Dwi fi Alani,,kasanın arkasına taktıgımız internet portu var ya
oda modemden geliyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şu kablo ben bundan wifi alıp telefonda sırt üstü yatarak kullanmak istiyorum
nasıl yaparım ne gerekiyor