Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!
KcygtYsn Üye __simyacı__' Alıntı: Oyyyy kizlar cekilmiyor. :P dedimizde ortaya cikan anlami bu smileyle yumusatiriz biz Genişletmek için tıkla ... Biz yaşlandik tabi 90larda kaldık ondandır
__simyacı__' Alıntı: Oyyyy kizlar cekilmiyor. :P dedimizde ortaya cikan anlami bu smileyle yumusatiriz biz Genişletmek için tıkla ... Biz yaşlandik tabi 90larda kaldık ondandır
BrainHacker Üye DilvinEymen' Alıntı: Biz yaşlandik tabi 90larda kaldık ondandır Genişletmek için tıkla ...
haydaravısyon Üye Anti-Okul' Alıntı: Stokta hiç yok mu Ben bı kırdım 3 yumurta ve 1 ekmek yerim. Genişletmek için tıkla ... fazla yumurta iyi olmaz yumurtada yüksek kolsetör var ileride damar sertligi damar tıkanıklı olursun
Anti-Okul' Alıntı: Stokta hiç yok mu Ben bı kırdım 3 yumurta ve 1 ekmek yerim. Genişletmek için tıkla ... fazla yumurta iyi olmaz yumurtada yüksek kolsetör var ileride damar sertligi damar tıkanıklı olursun
KcygtYsn Üye Anti-Okul' Alıntı: Olsun. Öyle yazınca telefonun modelini GMD Pink diye anlayan olabilir Genişletmek için tıkla ... Türkçe ye hakaret etmemek için hep Türkçe hem ingilizce kelimeyi bi cümlede yada satırda kullanmam
Anti-Okul' Alıntı: Olsun. Öyle yazınca telefonun modelini GMD Pink diye anlayan olabilir Genişletmek için tıkla ... Türkçe ye hakaret etmemek için hep Türkçe hem ingilizce kelimeyi bi cümlede yada satırda kullanmam
BrainHacker Üye DilvinEymen' Alıntı: Biz yaşlandik tabi 90larda kaldık ondandır Genişletmek için tıkla ... Foruun eski smileyleri olsaydi anlardin bu smileylerin tipi kayik bu smiley kusacakmis gibi bi hali var
DilvinEymen' Alıntı: Biz yaşlandik tabi 90larda kaldık ondandır Genişletmek için tıkla ... Foruun eski smileyleri olsaydi anlardin bu smileylerin tipi kayik bu smiley kusacakmis gibi bi hali var
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: Biz yaşlandik tabi 90larda kaldık ondandır Genişletmek için tıkla ... Senin yaş kaç hacı?
DilvinEymen' Alıntı: Biz yaşlandik tabi 90larda kaldık ondandır Genişletmek için tıkla ... Senin yaş kaç hacı?
Uhops Üye Dede' Alıntı: Senin yaş kaç hacı? Genişletmek için tıkla ... Erkek değilmiş yanlışş Hacı deyince yazıyım dedim :
Dede' Alıntı: Senin yaş kaç hacı? Genişletmek için tıkla ... Erkek değilmiş yanlışş Hacı deyince yazıyım dedim :
KcygtYsn Üye __simyacı__' Alıntı: Foruun eski smileyleri olsaydi anlardin bu smileylerin tipi kayik bu smiley kusacakmis gibi bi hali var Genişletmek için tıkla ... Daha güzelleri eklenir heralde yakında
__simyacı__' Alıntı: Foruun eski smileyleri olsaydi anlardin bu smileylerin tipi kayik bu smiley kusacakmis gibi bi hali var Genişletmek için tıkla ... Daha güzelleri eklenir heralde yakında
BrainHacker Üye Dede' Alıntı: Senin yaş kaç hacı? Genişletmek için tıkla ... xD Hacimi xD Yok moruk deseydin xD
haydaravısyon Üye Anti-Okul' Alıntı: Ne yazdıysan bende okunmyor. Genişletmek için tıkla ... bende okuyamadım
BrainHacker Üye DilvinEymen' Alıntı: Daha güzelleri eklenir heralde yakında Genişletmek için tıkla ... Insallah
.caner. Üye Anti-Okul' Alıntı: Son 2-3 Gündür muhabbet olmuyor Genişletmek için tıkla ... 2-3 gündür harıl harıl uyuyorumda ondan
Anti-Okul' Alıntı: Son 2-3 Gündür muhabbet olmuyor Genişletmek için tıkla ... 2-3 gündür harıl harıl uyuyorumda ondan
Emrgncy Üye Anti-Okul' Alıntı: O ne demek şimdi Liseliler dışlanıyor mu #direnliseli Genişletmek için tıkla ... Kimsenin kimseyi dışladığı falan yok Ama ergenlerin kanı deli olunca, bazen dile sahip olamıyorlar.. O sebeple öyle söyledim.. mobille cevap yazmak ne zormuş bea.. neyse hepinize iyi geceler...
Anti-Okul' Alıntı: O ne demek şimdi Liseliler dışlanıyor mu #direnliseli Genişletmek için tıkla ... Kimsenin kimseyi dışladığı falan yok Ama ergenlerin kanı deli olunca, bazen dile sahip olamıyorlar.. O sebeple öyle söyledim.. mobille cevap yazmak ne zormuş bea.. neyse hepinize iyi geceler...