İşimiz bilişim pcde ona göre olsun artık![]()
Gece gece![]()
anca telefon boşa çıktı
birde birkaç kernel ayarı denedim sıfırlama yapmam lazım neyse çok oyalandım şu işe devam edeyim 
askın: ben
yakim cok mutsuzum cok

Haklısın abi, kolaylıklar diliyorum.
Arayanımız bitmiyorkianca telefon boşa çıktı
birde birkaç kernel ayarı denedim sıfırlama yapmam lazım neyse çok oyalandım şu işe devam edeyim
![]()
ben ergenlıgı bıtırelı cok oldu ama gercekten mutsuzum
Arayanımız bitmiyorkianca telefon boşa çıktı
![]()

Aranızda nextmanin pcsının özelliklerini bilen var mı bu tip insanların pcsini hep merak etmişimdir.

Adam Adanalı aslanım
abi tam yatcam aklıma takıldı yenge sorun yapmıyomu bu saatlerde oturmana ve sürekli bilişimle uğraşmana ailenede vakit ayırabiliyo musun?
inşallah bende iyi bir bilişimci olcam ondan sordum![]()
Yiğidin harman olduğu yer orası bizim gibi karıköylü değiller
abi tam yatcam aklıma takıldı yenge sorun yapmıyomu bu saatlerde oturmana ve sürekli bilişimle uğraşmana ailenede vakit ayırabiliyo musun?
Adam Adanalı aslanımYiğidin harman olduğu yer orası bizim gibi karıköylü değiller

Herşeyin bir zamanı var
Aranızda nextmanin pcsının özelliklerini bilen var mı bu tip insanların pcsini hep merak etmişimdir.
ve neden ?Sen benim soruyu gördün mü?Aranızda nextmanin pcsının özelliklerini bilen var mı bu tip insanların pcsini hep merak etmişimdir.
4 ram
1gb ekran kartı
3+ ghz işlemci kocaman bir ekran ve kocaman soğutması iyi bir kasa![]()