Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
:saskın: ben :cigara: yakim cok mutsuzum cok

Uhops

Uhops

Üye
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Anıl sen nasılsın iyi misin?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Anil-D

Anil-D

Üye
mutsuzum abi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Arayanımız bitmiyorki :) anca telefon boşa çıktı :) birde birkaç kernel ayarı denedim sıfırlama yapmam lazım neyse çok oyalandım şu işe devam edeyim :oke:
Haklısın abi, kolaylıklar diliyorum.

- - - Eklendi - - -

Hayırdır inşallah?

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Anil-D

Anil-D

Üye
ben ergenlıgı bıtırelı cok oldu ama gercekten mutsuzum

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Özel değilse paylaş, belki elimizden bir şey gelmez fakat sevgimiz var bizim.

Anil-D

Anil-D

Üye
:nargile: :bira: :cigara: :çay: :pro: kesmiyo hıcbırı

UpOneTR

UpOneTR

Üye

Arayanımız bitmiyorki :) anca telefon boşa çıktı :) birde birkaç kernel ayarı denedim sıfırlama yapmam lazım neyse çok oyalandım şu işe devam edeyim :oke:

abi tam yatcam aklıma takıldı yenge sorun yapmıyomu bu saatlerde oturmana ve sürekli bilişimle uğraşmana ailenede vakit ayırabiliyo musun?

inşallah bende iyi bir bilişimci olcam ondan sordum :)

Uhops

Uhops

Üye
Aranızda nextmanin pcsının özelliklerini bilen var mı bu tip insanların pcsini hep merak etmişimdir.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Aranızda nextmanin pcsının özelliklerini bilen var mı bu tip insanların pcsini hep merak etmişimdir.

4 ram
1gb ekran kartı
3+ ghz işlemci kocaman bir ekran ve kocaman soğutması iyi bir kasa :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

abi tam yatcam aklıma takıldı yenge sorun yapmıyomu bu saatlerde oturmana ve sürekli bilişimle uğraşmana ailenede vakit ayırabiliyo musun?

Adam Adanalı aslanım :kıskıs: Yiğidin harman olduğu yer orası bizim gibi karıköylü değiller

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Uhops

Uhops

Üye

Süper soru. Evlendikten sonra eşim çok fazla pc ile uğrasıyon diye kızar mı ki. Ben oyunla oyun oynamak. Cityvillda pembe panjurlu bi ev... Farmvillada güzel bi bahçe...

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

Herşeyin bir zamanı var

Hangisini soruyorsun :) ve neden ?

Tapatalk HD ile yazılmıştır.

Üst Alt