Guzel sanatlar fakultesine yayilmak en dogrusu sanirim.
![]()

ismi lazım değil 420 puanla girmiştim 3 sene önce 500 lük sistemdi.
9-10 yattım 11 de çalıştım 2 teşekkür var![]()

Bir tek dokuzda belge yoktu, ingilizce 10saatdi ve benim notum 45 idi 
benim olacak alacam elime vuracam kırbacı vuracam kırbacı.
buldunmu ?
her fakültenin güzeli kendine![]()

inşallahbuldunmu ?

Bence sadece para yonunden dusunme. Bir yerden sonra tahammul edemezsen? Yaslilarla, hastalarla ugrasacaksin omrun boyunca. Buna dayanabilir misin?
Yok ben daha hemen almıyacağım seneye yazın alacağım![]()

Bence sadece para yonunden dusunme. Bir yerden sonra tahammul edemezsen? Yaslilarla, hastalarla ugrasacaksin omrun boyunca. Buna dayanabilir misin?

hangi üniversite bilgisayar müh.
iş bulabildin mi biraz anlatırımısın detaylıca

selçuk
ben çalışıyorum yaklaşık 1 yıldır özel sektörde yazılımcıyım ama kasım atamasında %90 devlete geçeceğim.
Sizlere tavsiyem cvnizin dolu olması çok önemli alabildiğiniz kadar sertifaka alın ve cvnize ekleyin,üniversite de inek olun demiyorum ama ortalama 4 yılda herşeyi yapabilecek kadar vaktiniz olacak asıl amacınızın ne olduğunu unutmayın,zaten hayatınızı kurduğunuzda artık kral sizsiniz.
Bu cümleler klişe gelebilir ama hayat öyle şimdi sizlerle konuşurken lise anılarıma döndüm o zamanlar bunları bana birileri söylese hadi lan der geçerdim ama hayat öyle değil gençler herşey çok çabuk gelişiyor, geri kalmamak için sizinde kendinizi değiştirmeniz gerek![]()

bende bilgisayar okuyorum lisede son senem inşallah hocam direk geçis hakkını kullansam hangi bölümler var bize hiç bilgi verilmiyo okuldan vs.