Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
aynen dogru söylüyor :10numara: söz yanında bidost lazım

Anil-D

Anil-D

Üye
yarar cokta zararda çok

- - - Eklendi - - -

unıversıtede herkez serbest etlısıne sutlusune karisan yok

Invoke

Invoke

Üye
Okuyoruz işte hocam anadolu lisesindeyim bu sene sınava giriyorum.

Çalışmak lazım hacı, anadolu lisesi hiç bir halta yaramıyor eğer lisede çalışmadıysan (Kendimden biliyorum :ehe )
Hangi anadolu lisesi? :)

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
şaka yapıyorum kardeşim güzel meslek bu işin kızı erkeği yok sağlıkçıların hiçbiri açıkta kalmaz, alınmadın umarım.Zamanı başa sarsam ben bile kısa yoldan sağlıkçı olurdum hatta sağlık meslek lisesine giderdim ordan direk kpssye yani bu kadar eziyete falan katlanmazdım.

yok alınmam rahat olun ileride sıkıntı çekmiyeyim istiyorum.
Ben hacettepede hemşirelik okurken 250 puanla işletme okuyan adam varsın geçsin benimle dalgasını :D

• Beğen
Tepkiler: greenmile
greenmile

greenmile

Üye
Hiç mi yararı olmaz :D

iibfcilerin hepsi ağlıyor mezun olduktan sonra yani okumuş olmak için de okumamak lazım

Anladim... :naughty: Ama universitede de ot gibi yasamamak lazim. :D

öyle..bilgisayar mühendisliği mezunuyum genelde mühendislik fakültelerinde ki kız sayısı bir elin parmaklarını geçmez.1.sınıftan sonra diğer bölümlere yayıyorsun kendini bir şekilde su akıp yolunu buluyor:D

Ccihat67

Ccihat67

Üye
bende bu sene giricem ama uygun bölüm bulamadım bulduklarım hep yüksek puan yapmam da zor

Anil-D

Anil-D

Üye
bende atılım lısesindeyım ama inek gbi clsym hayat zor be dostum

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye

Çalışmak lazım hacı, anadolu lisesi hiç bir halta yaramıyor eğer lisede çalışmadıysan (Kendimden biliyorum :ehe )
Hangi anadolu lisesi? :)

ismi lazım değil 420 puanla girmiştim 3 sene önce 500 lük sistemdi.
9-10 yattım 11 de çalıştım 2 teşekkür var :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Ben hacettepede hemşirelik okurken 250 puanla işletme okuyan adam varsın geçsin benimle dalgasını :D

Bence sadece para yonunden dusunme. Bir yerden sonra tahammul edemezsen? Yaslilarla, hastalarla ugrasacaksin omrun boyunca. Buna dayanabilir misin?

• Beğen
Tepkiler: Invoke
greenmile

greenmile

Üye

kimse kimseyle dalga geçemez kardeşim artık ekmek aslanın ağzında değil midesinde kadını-erkeği yok mesleklerin bu işi yapan çok insan var sonuçta :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Bu şarkıyı çok seviyorum

[video=youtube;w1oM3kQpXRo]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=w1oM3kQpXRo[/video]

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

iibfcilerin hepsi ağlıyor mezun olduktan sonra yani okumuş olmak için de okumamak lazım

öyle..bilgisayar mühendisliği mezunuyum genelde mühendislik fakültelerinde ki kız sayısı bir elin parmaklarını geçmez.1.sınıftan sonra diğer bölümlere yayıyorsun kendini bir şekilde su akıp yolunu buluyor:D

:D Guzel sanatlar fakultesine yayilmak en dogrusu sanirim. :D

Anil-D

Anil-D

Üye
ya al paranı otur devir bu okumayana iş yok

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye

hangi üniversite bilgisayar müh.

iş bulabildin mi biraz anlatırımısın detaylıca

Üst Alt