devir para devri hayat üniversiteden sonra başlıyor anladın senkızsa iibf de de hatun çok ama sadece okursun yani
![]()

devir para devri hayat üniversiteden sonra başlıyor anladın senkızsa iibf de de hatun çok ama sadece okursun yani
![]()
Ama universitede de ot gibi yasamamak lazim. 
gireceğim.Hacettepe hemşirelik 408 puan az değil
Okuyoruz işte hocam anadolu lisesindeyim bu sene sınava giriyorum.
)
şaka yapıyorum kardeşim güzel meslek bu işin kızı erkeği yok sağlıkçıların hiçbiri açıkta kalmaz, alınmadın umarım.Zamanı başa sarsam ben bile kısa yoldan sağlıkçı olurdum hatta sağlık meslek lisesine giderdim ordan direk kpssye yani bu kadar eziyete falan katlanmazdım.

Hiç mi yararı olmaz![]()
Anladim...Ama universitede de ot gibi yasamamak lazim.
![]()

Çalışmak lazım hacı, anadolu lisesi hiç bir halta yaramıyor eğer lisede çalışmadıysan (Kendimden biliyorum)
Hangi anadolu lisesi?![]()

yok alınmam rahat olun ileride sıkıntı çekmiyeyim istiyorum.
Ben hacettepede hemşirelik okurken 250 puanla işletme okuyan adam varsın geçsin benimle dalgasını![]()
bende bu sene giricem ama uygun bölüm bulamadım bulduklarım hep yüksek puan yapmam da zor
yok alınmam rahat olun ileride sıkıntı çekmiyeyim istiyorum.
Ben hacettepede hemşirelik okurken 250 puanla işletme okuyan adam varsın geçsin benimle dalgasını![]()

Şuan GM discovery kullanıyormusun?

iibfcilerin hepsi ağlıyor mezun olduktan sonra yani okumuş olmak için de okumamak lazım
öyle..bilgisayar mühendisliği mezunuyum genelde mühendislik fakültelerinde ki kız sayısı bir elin parmaklarını geçmez.1.sınıftan sonra diğer bölümlere yayıyorsun kendini bir şekilde su akıp yolunu buluyor![]()
Guzel sanatlar fakultesine yayilmak en dogrusu sanirim. 
evet elimde şuan![]()
iibfcilerin hepsi ağlıyor mezun olduktan sonra yani okumuş olmak için de okumamak lazım
öyle..bilgisayar mühendisliği mezunuyum genelde mühendislik fakültelerinde ki kız sayısı bir elin parmaklarını geçmez.1.sınıftan sonra diğer bölümlere yayıyorsun kendini bir şekilde su akıp yolunu buluyor![]()