UpOneTR
Üye
Tebrikleriyi forumlar

Tebrikleriyi forumlar

Kardeş benim kucağıma da oturabilirler bagaca atmıyak boşver![]()
Kardeş benim kucağıma da oturabilirler bagaca atmıyak boşver![]()

Yüzbaşınıza merhaba deyin sizlerle uzun bir forum geçirme dileğiyle![]()

bizim arabanın içi çok ısınır biliyonmu üstünüze daha az elbise alın yada mayo ile gelin
doğru ya bagaca yemek koyarık

bizim arabanın içi çok ısınır biliyonmu üstünüze daha az elbise alın yada mayo ile gelin
doğru ya bagaca yemek koyarık
- - - Eklendi - - -
bizim arabanın içi çok ısınır biliyonmu üstünüze daha az elbise alın yada mayo ile gelin![]()
doğru ya bagaca yemek koyarık![]()
Tebrik ederim.![]()

Iyı geceler hocam nickimi görmemişsiniz bende okuyorum konuyu.![]()

Haklsn
Hayalleriniz bayramdan sonraya saklayın beylerr

Bencede![]()

bagaca yemek kızlarla arka tarafa binek![]()

bagaca yemek kızlarla arka tarafa binek![]()

Üstü çizili görüyorum senin nicki![]()
![]()
o nasıl oluyor:eek:o zaman bi pilot bulak ama şöyle tecrübeli olsun şimdi arkaya oturacaz eee yer olmadığından kızları kucağa aldığımızdan şoför daha fazla laka ve kasisten geçmeli ki araba zıplasın
- - - eklendi - - -
o zaman bi pilot bulak ama şöyle tecrübeli olsun şimdi arkaya oturacaz eee yer olmadığından kızları kucağa aldığımızdan şoför daha fazla laka ve kasisten geçmeli ki araba zıplasın![]()
d:do zaman bi pilot bulak ama şöyle tecrübeli olsun şimdi arkaya oturacaz eee yer olmadığından kızları kucağa aldığımızdan şoför daha fazla laka ve kasisten geçmeli ki araba zıplasın
- - - Eklendi - - -
o zaman bi pilot bulak ama şöyle tecrübeli olsun şimdi arkaya oturacaz eee yer olmadığından kızları kucağa aldığımızdan şoför daha fazla laka ve kasisten geçmeli ki araba zıplasın![]()
Biraz düşüneyim yavv![]()

o nasıl oluyor:eek:

bak bir arkadaşımla arabayla geziyoruz eee neyse gezdik gezdik sonra oklula geldik kimse yok hocalar falan yok
sonra 10 ... 15 kız vardı gittik yanlarına başladık muhabbete sonra tutturmasınlarmı hadi uzun eşşek oynayalım diye![]()

Şaka şaka görmüyorum![]()

Ben oynardım![]()