Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

by-pegasus

Üye
Kardeş benim kucağıma da oturabilirler bagaca atmıyak boşver :D

bizim arabanın içi çok ısınır biliyonmu üstünüze daha az elbise alın yada mayo ile gelin
doğru ya bagaca yemek koyarık

- - - Eklendi - - -

Kardeş benim kucağıma da oturabilirler bagaca atmıyak boşver :D

bizim arabanın içi çok ısınır biliyonmu üstünüze daha az elbise alın yada mayo ile gelin :ehe
doğru ya bagaca yemek koyarık :ehe

UpOneTR

UpOneTR

Üye
bizim arabanın içi çok ısınır biliyonmu üstünüze daha az elbise alın yada mayo ile gelin
doğru ya bagaca yemek koyarık

- - - Eklendi - - -

bizim arabanın içi çok ısınır biliyonmu üstünüze daha az elbise alın yada mayo ile gelin :ehe
doğru ya bagaca yemek koyarık :ehe

Hayalleriniz bayramdan sonraya saklayın beylerr

by-pegasus

Üye
bagaca yemek kızlarla arka tarafa binek :D:D

o zaman bi pilot bulak ama şöyle tecrübeli olsun şimdi arkaya oturacaz eee yer olmadığından kızları kucağa aldığımızdan şoför daha fazla laka ve kasisten geçmeli ki araba zıplasın :ehe

- - - Eklendi - - -

bagaca yemek kızlarla arka tarafa binek :D:D

o zaman bi pilot bulak ama şöyle tecrübeli olsun şimdi arkaya oturacaz eee yer olmadığından kızları kucağa aldığımızdan şoför daha fazla laka ve kasisten geçmeli ki araba zıplasın :ehe

AndrOmer

AndrOmer

Üye

- - - eklendi - - -

:d:d:d

UpOneTR

UpOneTR

Üye

- - - Eklendi - - -

Bu muhabbetin yeri burası değil

by-pegasus

Üye
Biraz düşüneyim yavv :D:D

bak bir arkadaşımla arabayla geziyoruz eee neyse gezdik gezdik sonra oklula geldik kimse yok hocalar falan yok
sonra 10 ... 15 kız vardı gittik yanlarına başladık muhabbete sonra tutturmasınlarmı hadi uzun eşşek oynayalım diye :ehe

AndrOmer

AndrOmer

Üye
bak bir arkadaşımla arabayla geziyoruz eee neyse gezdik gezdik sonra oklula geldik kimse yok hocalar falan yok
sonra 10 ... 15 kız vardı gittik yanlarına başladık muhabbete sonra tutturmasınlarmı hadi uzun eşşek oynayalım diye :ehe

Ben oynardım :D:D

Üst Alt