Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ömer nerdesin lan? Hanl ramazanda canlı oluyordu buralar
-efşan
Üye
Hayrolsun İnşallah Kardeşim, sorun nedir?
Burada anlatamazsan pm at. İçinde saklayıp da sıkma kendini.
Kayahan14
Üye
Selamın aleyküm hayırlı ramazanlar
- - - Eklendi - - -
Kimse yoksa gidiyorum
- - - Eklendi - - -
Giiit
- - - Eklendi - - -
Tim
-efşan
Üye
tin?
Legendary.
Üye
Kayahan naber aslanım
Abi ya birine aşık olduk.Aylarca uğraştım olmadı olmuyor. Uzun hikaye aslında..Arkadaş olarak konuşmaya başladık-öyle görüyor beni-Geçen bi soru sordu anlam veremedim ilk başta sonra anladım.Bana sorulcak bi soru değildi..5 dakkası bile benden değerliymiş abi
Kayahan14
Üye
Bana aslanım deme ısırırsam görürsün iyilik mert seni sormalı diycemde anlaşılan gerek yok
Abi ya birine aşık olduk.Aylarca uğraştım olmadı olmuyor. Uzun hikaye aslında..Arkadaş olarak konuşmaya başladık-öyle görüyor beni-Geçen bi soru sordu anlam veremedim ilk başta sonra anladım.Bana sorulcak bi soru değildi..5 dakkası bile benden değerliymiş abi
herkesin kaldırabileceği şey var kaldıramayacağı şey var ben artık doldum iyice..
Kayahan bana bir daha Mert dersen seni döverim
-efşan
Üye
Kardeşim elbetteki bu tür vak'alar olacak. Şimdi ben ne anlatayım, nasıl anlatayım.. Ne anlatsam boş. İnşallah zaman ile anlayacaksın ki asıl senin o beş dakikaların değerli imiş.
Üzme kendini demek isterim, üzülmeni istemem lâkin namütenahi bir sızı olur evvelinde.