Selamün aleyküm :tebessüm:
VKUCUKSAHİN Üye Türe' Alıntı: Burlar ölmüş artık.. Genişletmek için tıkla ... La Süleyman önceden neydi la buralar öyle deme duygulandım
Türe' Alıntı: Burlar ölmüş artık.. Genişletmek için tıkla ... La Süleyman önceden neydi la buralar öyle deme duygulandım
OPC Üye hikmet366' Alıntı: selamün aleyküm savura kalktım bır uğrım dedım Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Hikmet Allah kabul etsin
hikmet366' Alıntı: selamün aleyküm savura kalktım bır uğrım dedım Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Hikmet Allah kabul etsin
Türe Üye tinasoft' Alıntı: La Süleyman önceden neydi la buralar öyle deme duygulandım Genişletmek için tıkla ... Hatirladin di mi gecen seneyi
tinasoft' Alıntı: La Süleyman önceden neydi la buralar öyle deme duygulandım Genişletmek için tıkla ... Hatirladin di mi gecen seneyi
hikmet366 Üye OPC' Alıntı: Aleyküm selam Hikmet Allah kabul etsin Genişletmek için tıkla ... sağol kendımı fazla zorlamıcam öğlene kadar çalışcam - - - Eklendi - - - neyse ben yatıyorum iyi geceler
OPC' Alıntı: Aleyküm selam Hikmet Allah kabul etsin Genişletmek için tıkla ... sağol kendımı fazla zorlamıcam öğlene kadar çalışcam - - - Eklendi - - - neyse ben yatıyorum iyi geceler
Emrgncy Üye DiaBLoS' Alıntı: Ohhh beee ... Yemek yemek ne kadar güzel bir şey ... Genişletmek için tıkla ... Yatmadan bir selam vereyim dedim, herkese iyi geceler...
DiaBLoS' Alıntı: Ohhh beee ... Yemek yemek ne kadar güzel bir şey ... Genişletmek için tıkla ... Yatmadan bir selam vereyim dedim, herkese iyi geceler...