sa nasılsınız:)
-efşan Üye MrTech' Alıntı: Bu sene tatil yok bana galiba abi İşleyen demir ışıldar e bende çalışıyorum hiç boş durmuyorum. Allah razı olsun abi.Allah herkes'in sıkıntısına kolaylık versin. Abi tekne deme yahu Genişletmek için tıkla ... Neden ki?
MrTech' Alıntı: Bu sene tatil yok bana galiba abi İşleyen demir ışıldar e bende çalışıyorum hiç boş durmuyorum. Allah razı olsun abi.Allah herkes'in sıkıntısına kolaylık versin. Abi tekne deme yahu Genişletmek için tıkla ... Neden ki?
by-pegasus Üye anil41kocaeli' Alıntı: ben bılım adamı olmak istiyom buluslarımda var Genişletmek için tıkla ... eğer olursan bana bir tane şarjı bitmeyen telefon yap
anil41kocaeli' Alıntı: ben bılım adamı olmak istiyom buluslarımda var Genişletmek için tıkla ... eğer olursan bana bir tane şarjı bitmeyen telefon yap
Akıncı Üye MrTech' Alıntı: Bu sene tatil yok bana galiba abi İşleyen demir ışıldar e bende çalışıyorum hiç boş durmuyorum. Allah razı olsun abi.Allah herkes'in sıkıntısına kolaylık versin. Abi tekne deme yahu Genişletmek için tıkla ... bize var sanki
MrTech' Alıntı: Bu sene tatil yok bana galiba abi İşleyen demir ışıldar e bende çalışıyorum hiç boş durmuyorum. Allah razı olsun abi.Allah herkes'in sıkıntısına kolaylık versin. Abi tekne deme yahu Genişletmek için tıkla ... bize var sanki
Invoke Üye achambo' Alıntı: sa nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam, sağol, sen nasılsın? =)
achambo Üye zxdelemi' Alıntı: eğer olursan bana bir tane şarjı bitmeyen telefon yap Genişletmek için tıkla ... prizden çıkarmazsan fişini şarjı bitmeyen telefon olur çok uzun süre giden yapılsa 3g ile internette 72 saat fln gitse pili
zxdelemi' Alıntı: eğer olursan bana bir tane şarjı bitmeyen telefon yap Genişletmek için tıkla ... prizden çıkarmazsan fişini şarjı bitmeyen telefon olur çok uzun süre giden yapılsa 3g ile internette 72 saat fln gitse pili
achambo Üye -qarapapaq-' Alıntı: Aleyküm selam, sağol, sen nasılsın? =) Genişletmek için tıkla ... çok şükür - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... aynen devam
-qarapapaq-' Alıntı: Aleyküm selam, sağol, sen nasılsın? =) Genişletmek için tıkla ... çok şükür - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... aynen devam
achambo Üye ANIL' Alıntı: Aleymüm selam Semih. Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum nasılsın - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: ben her yerdeyim Genişletmek için tıkla ...
ANIL' Alıntı: Aleymüm selam Semih. Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum nasılsın - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: ben her yerdeyim Genişletmek için tıkla ...