iyi geceler herkese :bye2: Sanada iyi geceler
Invoke Üye RowneSM' Alıntı: Sizde ne zaman okunuyo Genişletmek için tıkla ... Birazdan okunur... Normalde takvime göre okunmuş olması lazım ama hemen okumuyorlar ramazan dışında... - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: iyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
RowneSM' Alıntı: Sizde ne zaman okunuyo Genişletmek için tıkla ... Birazdan okunur... Normalde takvime göre okunmuş olması lazım ama hemen okumuyorlar ramazan dışında... - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: iyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
RowneSM Üye -qarapapaq-' Alıntı: Birazdan okunur... Normalde takvime göre okunmuş olması lazım ama hemen okumuyorlar ramazan dışında... - - - Eklendi - - - İyi geceler Genişletmek için tıkla ... Nerde oturuyorsun ?
-qarapapaq-' Alıntı: Birazdan okunur... Normalde takvime göre okunmuş olması lazım ama hemen okumuyorlar ramazan dışında... - - - Eklendi - - - İyi geceler Genişletmek için tıkla ... Nerde oturuyorsun ?
RowneSM Üye anil41kocaeli' Alıntı: olabılır ramazanı seviyom Genişletmek için tıkla ... Ramazan gelsin oruc tutalım
anil41kocaeli' Alıntı: olabılır ramazanı seviyom Genişletmek için tıkla ... Ramazan gelsin oruc tutalım
Invoke Üye Ben sessizliği dinliyorum... - - - Eklendi - - - Gece, sessiz, cam açık, hafif esiyor En güzeli.
RowneSM Üye -qarapapaq-' Alıntı: Ben sessizliği dinliyorum... Genişletmek için tıkla ... Ben tv ye bakıyorum
Invoke Üye RowneSM' Alıntı: Ben tv ye bakıyorum Genişletmek için tıkla ... tvde bir şey yok ya, ben ordan geliyorum - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: sana Genişletmek için tıkla ... Mert... Ben, sessiz iyiyim
RowneSM' Alıntı: Ben tv ye bakıyorum Genişletmek için tıkla ... tvde bir şey yok ya, ben ordan geliyorum - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: sana Genişletmek için tıkla ... Mert... Ben, sessiz iyiyim
RowneSM Üye -qarapapaq-' Alıntı: tvde bir şey yok ya, ben ordan geliyorum - - - Eklendi - - - Mert... Ben, sessiz iyiyim Genişletmek için tıkla ... Sessizliği severim. Kafa dinlendirici
-qarapapaq-' Alıntı: tvde bir şey yok ya, ben ordan geliyorum - - - Eklendi - - - Mert... Ben, sessiz iyiyim Genişletmek için tıkla ... Sessizliği severim. Kafa dinlendirici