kocaeli merkez - - - Eklendi - - - kaca gdynz
RowneSM Üye anil41kocaeli' Alıntı: kocaeli merkez - - - Eklendi - - - kaca gdynz Genişletmek için tıkla ... 11 sende 12 sanırım
anil41kocaeli' Alıntı: kocaeli merkez - - - Eklendi - - - kaca gdynz Genişletmek için tıkla ... 11 sende 12 sanırım
RowneSM Üye anil41kocaeli' Alıntı: evet 12 gectim - - - Eklendi - - - yarın aksam gene burdamısınız Genişletmek için tıkla ... Her akşam buradayız
anil41kocaeli' Alıntı: evet 12 gectim - - - Eklendi - - - yarın aksam gene burdamısınız Genişletmek için tıkla ... Her akşam buradayız
RowneSM Üye anil41kocaeli' Alıntı: ben bu akşam rastladım Genişletmek için tıkla ... Bilmem hep burdayım ben
RowneSM Üye anil41kocaeli' Alıntı: bilmym ualla uykun varmı Genişletmek için tıkla ... Suan hic yok senin
RowneSM Üye anil41kocaeli' Alıntı: arkadaslık isteyı yolla bana sende ne telefon var Genişletmek için tıkla ... S3 varda mobilden yollanmiyo
anil41kocaeli' Alıntı: arkadaslık isteyı yolla bana sende ne telefon var Genişletmek için tıkla ... S3 varda mobilden yollanmiyo
RowneSM Üye anil41kocaeli' Alıntı: ben sabah ezanından sonra felan uyuyom 6 da 7 de Genişletmek için tıkla ... Dun 8 de yattım
anil41kocaeli' Alıntı: ben sabah ezanından sonra felan uyuyom 6 da 7 de Genişletmek için tıkla ... Dun 8 de yattım
Anil-D Üye guzel telefon pcye gecınce yollarsın yada ben yollarım - - - Eklendi - - - oha bendende betersin
RowneSM Üye anil41kocaeli' Alıntı: guzel telefon pcye gecınce yollarsın yada ben yollarım Genişletmek için tıkla ... Eyer simdi yollayabilirsen yolla olmadi pc gecince yollarım
anil41kocaeli' Alıntı: guzel telefon pcye gecınce yollarsın yada ben yollarım Genişletmek için tıkla ... Eyer simdi yollayabilirsen yolla olmadi pc gecince yollarım
Invoke Üye anil41kocaeli' Alıntı: ben sabah ezanından sonra felan uyuyom 6 da 7 de Genişletmek için tıkla ... sizin orda geç okunuyor tabi.
anil41kocaeli' Alıntı: ben sabah ezanından sonra felan uyuyom 6 da 7 de Genişletmek için tıkla ... sizin orda geç okunuyor tabi.
RowneSM Üye -qarapapaq-' Alıntı: sizin orda geç okunuyor tabi. Genişletmek için tıkla ... Sizde ne zaman okunuyo
RowneSM Üye anil41kocaeli' Alıntı: 4 bucukta felan okunuyo galba Genişletmek için tıkla ... Bizde 4:18 falan