ben dimes icim
_YldZEneS_ Üye hikmet366' Alıntı: yap dur la saralleden artan ekmekle ben de yapim - - - Eklendi - - - git yap çaysız yenmez ama haaa Genişletmek için tıkla ... bizimkiler yatıyo sanıyo çakmasinlar diye wc ye gitmiyorum
hikmet366' Alıntı: yap dur la saralleden artan ekmekle ben de yapim - - - Eklendi - - - git yap çaysız yenmez ama haaa Genişletmek için tıkla ... bizimkiler yatıyo sanıyo çakmasinlar diye wc ye gitmiyorum
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: ben dimes icim Genişletmek için tıkla ... ayran yokdu ayran la ye tostu ben ayranla iççem
anil41kocaeli' Alıntı: ben dimes icim Genişletmek için tıkla ... ayran yokdu ayran la ye tostu ben ayranla iççem
hikmet366 Üye _YldzEnes_' Alıntı: bizimkiler yatıyo sanıyo çakmasinlar diye wc ye gitmiyorum Genişletmek için tıkla ... öldürcek dillerya wcye gitsene
_YldzEnes_' Alıntı: bizimkiler yatıyo sanıyo çakmasinlar diye wc ye gitmiyorum Genişletmek için tıkla ... öldürcek dillerya wcye gitsene
hikmet366 Üye _YldzEnes_' Alıntı: : yattığım odada kaldım dışarı çıkamıyorum Genişletmek için tıkla ... camı kır kaç
_YldzEnes_' Alıntı: : yattığım odada kaldım dışarı çıkamıyorum Genişletmek için tıkla ... camı kır kaç
Invoke Üye _YldzEnes_' Alıntı: bizimkiler yatıyo sanıyo çakmasinlar diye wc ye gitmiyorum Genişletmek için tıkla ... su şişesi ya da yırtık olmayan bir poşette işini görebilir - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: oha Genişletmek için tıkla ... Ciddi diyorum
_YldzEnes_' Alıntı: bizimkiler yatıyo sanıyo çakmasinlar diye wc ye gitmiyorum Genişletmek için tıkla ... su şişesi ya da yırtık olmayan bir poşette işini görebilir - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: oha Genişletmek için tıkla ... Ciddi diyorum
_YldZEneS_ Üye -qarapapaq-' Alıntı: ayrıca zeytin ekmek, yoğurt reçel tuzlu peynir ile baklava da süper olur. Genişletmek için tıkla ... baklavami
-qarapapaq-' Alıntı: ayrıca zeytin ekmek, yoğurt reçel tuzlu peynir ile baklava da süper olur. Genişletmek için tıkla ... baklavami