bak yine aynı saniyede iki yorum
_YldZEneS_ Üye -qarapapaq-' Alıntı: lan amasyayı almanya diye okudum iyice ayakta yatar oldm.. Genişletmek için tıkla ... almanya mi? Yok artık - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: hikmet gene tıkınıyonmu Genişletmek için tıkla ... galiba
-qarapapaq-' Alıntı: lan amasyayı almanya diye okudum iyice ayakta yatar oldm.. Genişletmek için tıkla ... almanya mi? Yok artık - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: hikmet gene tıkınıyonmu Genişletmek için tıkla ... galiba
Invoke Üye _YldzEnes_' Alıntı: bak yine aynı saniyede iki yorum Genişletmek için tıkla ... demekki saliseden öne geçiyorum - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: bende bi gram uyku yok Genişletmek için tıkla ... bende de uyku yok da heralde ekrana çok bakmaktan gözler yoruldu
_YldzEnes_' Alıntı: bak yine aynı saniyede iki yorum Genişletmek için tıkla ... demekki saliseden öne geçiyorum - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: bende bi gram uyku yok Genişletmek için tıkla ... bende de uyku yok da heralde ekrana çok bakmaktan gözler yoruldu
_YldZEneS_ Üye anil41kocaeli' Alıntı: la yemek yemek şiscem kız begenmicek ☺ Genişletmek için tıkla ... 2 gündür 20kıza istek gönderdim 2 kişi sadece kabul etti onlarda konuşmuyor. Çok yalnızım çok ;(
anil41kocaeli' Alıntı: la yemek yemek şiscem kız begenmicek ☺ Genişletmek için tıkla ... 2 gündür 20kıza istek gönderdim 2 kişi sadece kabul etti onlarda konuşmuyor. Çok yalnızım çok ;(
Invoke Üye _YldzEnes_' Alıntı: bu smiley aslında uykulu değilmi Genişletmek için tıkla ... uykulu evet.
_YldZEneS_ Üye anil41kocaeli' Alıntı: 17 yasında ama Genişletmek için tıkla ... sohbet edeceğim çok triplı birisi olmasın yeter 1yasda sorun olmaz herhalde
anil41kocaeli' Alıntı: 17 yasında ama Genişletmek için tıkla ... sohbet edeceğim çok triplı birisi olmasın yeter 1yasda sorun olmaz herhalde
Uhops Üye anil41kocaeli' Alıntı: la yemek yemek şiscem kız begenmicek ☺ Genişletmek için tıkla ... bu smiley güzelmiş ☺☺☺☺☺☺☺☺
anil41kocaeli' Alıntı: la yemek yemek şiscem kız begenmicek ☺ Genişletmek için tıkla ... bu smiley güzelmiş ☺☺☺☺☺☺☺☺
_YldZEneS_ Üye gerçekten çok yalnızım ya bi 5800 im bi bisikletim başka kimsem yok sadece 1 2 arkadaş var onlarda daha çocukluk çağıni atlatamadilar
gerçekten çok yalnızım ya bi 5800 im bi bisikletim başka kimsem yok sadece 1 2 arkadaş var onlarda daha çocukluk çağıni atlatamadilar