Aleykum selam adaş :) merhaba abi nasılsın :)
_YldZEneS_ Üye TheFenomen' Alıntı: Aleykum selam adaş Genişletmek için tıkla ... merhaba abi nasılsın
_YldZEneS_ Üye hikmet366' Alıntı: aleyküm selam enes nasilsın 6 ya kadar anıl la bereber sohbet etcez sen de ka til Genişletmek için tıkla ... iyiyim Hikmet sen nasılsın. 6 çok ya ben birazdan kaçacağım 9 da kalkacağım
hikmet366' Alıntı: aleyküm selam enes nasilsın 6 ya kadar anıl la bereber sohbet etcez sen de ka til Genişletmek için tıkla ... iyiyim Hikmet sen nasılsın. 6 çok ya ben birazdan kaçacağım 9 da kalkacağım
Enes Üye _YldzEnes_' Alıntı: merhaba abi nasılsın Genişletmek için tıkla ... Şükür iyiyim sen nasılsın ?
_YldZEneS_ Üye TheFenomen' Alıntı: Şükür iyiyim sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... çok şükür abi bizde iyiyiz öyle geçinip gidiyoruz işte
TheFenomen' Alıntı: Şükür iyiyim sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... çok şükür abi bizde iyiyiz öyle geçinip gidiyoruz işte
hikmet366 Üye _YldzEnes_' Alıntı: iyiyim Hikmet sen nasılsın. 6 çok ya ben birazdan kaçacağım 9 da kalkacağım Genişletmek için tıkla ... iyıyim nolsun boş boş evde oturuyom bütün gün
_YldzEnes_' Alıntı: iyiyim Hikmet sen nasılsın. 6 çok ya ben birazdan kaçacağım 9 da kalkacağım Genişletmek için tıkla ... iyıyim nolsun boş boş evde oturuyom bütün gün
Enes Üye _YldzEnes_' Alıntı: çok şükür abi bizde iyiyiz öyle geçinip gidiyoruz işte Genişletmek için tıkla ... Allah daim etsin
_YldzEnes_' Alıntı: çok şükür abi bizde iyiyiz öyle geçinip gidiyoruz işte Genişletmek için tıkla ... Allah daim etsin
Enes Üye marist' Alıntı: Selamun aleykum. Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam - - - Eklendi - - - Türe' Alıntı: Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin
marist' Alıntı: Selamun aleykum. Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam - - - Eklendi - - - Türe' Alıntı: Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin
Invoke Üye _YldzEnes_' Alıntı: selamün aleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam =)