hey benı duyan varmı
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: la biseyler yazıyom ama siz bana bisey yazsanızda gormuyom sait abi su sorunu cozse Genişletmek için tıkla ... ne yaptın yıne nextman a mesaj yolla
anil41kocaeli' Alıntı: la biseyler yazıyom ama siz bana bisey yazsanızda gormuyom sait abi su sorunu cozse Genişletmek için tıkla ... ne yaptın yıne nextman a mesaj yolla
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: Fenomen vatandaşla tremmert vatandaş tanışalım mı? Ben Mert =) Genişletmek için tıkla ... Tanışırız Ben de Enes.
-qarapapaq-' Alıntı: Fenomen vatandaşla tremmert vatandaş tanışalım mı? Ben Mert =) Genişletmek için tıkla ... Tanışırız Ben de Enes.
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: heh hallettim opera delirmis Genişletmek için tıkla ... akşam aksam güldùrdün ya
anil41kocaeli' Alıntı: heh hallettim opera delirmis Genişletmek için tıkla ... akşam aksam güldùrdün ya
Enes Üye _YldzEnes_' Alıntı: selamün aleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam adaş
hikmet366 Üye _YldzEnes_' Alıntı: selamün aleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam enes nasilsın 6 ya kadar anıl la bereber sohbet etcez sen de ka til
_YldzEnes_' Alıntı: selamün aleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam enes nasilsın 6 ya kadar anıl la bereber sohbet etcez sen de ka til