ben s3 alıcam 650 tlye 1 haftalık - - - Eklendi - - - kayahan senin tele telefoncu kaç para biciyo?
Anil-D Üye ben s3 alıcam 650 tlye 1 haftalık - - - Eklendi - - - kayahan senin tele telefoncu kaç para biciyo?
Kayahan14 Üye anil41kocaeli' Alıntı: ben s3 alıcam 650 tlye 1 haftalık - - - Eklendi - - - kayahan senin tele telefoncu kaç para biciyo? Genişletmek için tıkla ... 200 dedi zar zor
anil41kocaeli' Alıntı: ben s3 alıcam 650 tlye 1 haftalık - - - Eklendi - - - kayahan senin tele telefoncu kaç para biciyo? Genişletmek için tıkla ... 200 dedi zar zor
Anil-D Üye okul harçlıklarımı biriktirdim ama gene yok olmadı izin vermiyo dedigi şu senin telefonun yokmu var diyorum sıkıldım ama oda sus konusma - - - Eklendi - - - guzel degilmi abi ace
okul harçlıklarımı biriktirdim ama gene yok olmadı izin vermiyo dedigi şu senin telefonun yokmu var diyorum sıkıldım ama oda sus konusma - - - Eklendi - - - guzel degilmi abi ace
Kayahan14 Üye Benimkinin iphone 4 ü var verdim benimkini ona dedi var mı uçaklı bi şey hawx i açtım dedi bu ne ekranı küçücük falan o gündür karışmıyo hiç - - - Eklendi - - - Yok be ace açmıyor hiç bir şeyi çok kasıyor oyun oynamayacaksan güzel telefon
Benimkinin iphone 4 ü var verdim benimkini ona dedi var mı uçaklı bi şey hawx i açtım dedi bu ne ekranı küçücük falan o gündür karışmıyo hiç - - - Eklendi - - - Yok be ace açmıyor hiç bir şeyi çok kasıyor oyun oynamayacaksan güzel telefon