Galaxy ace derken abi :D seninki tablet değil miydi :hmmm Hem tablet hem telefon var hacı%:)
KayraBey Üye Joker' Alıntı: Galaxy ace derken abi seninki tablet değil miydi Genişletmek için tıkla ... Hem tablet hem telefon var hacı%
Joker' Alıntı: Galaxy ace derken abi seninki tablet değil miydi Genişletmek için tıkla ... Hem tablet hem telefon var hacı%
Joker Emekli Yönetici Tahir' Alıntı: Hem tablet hem telefon var hacı% Genişletmek için tıkla ... vayy dedeme bak seeen
_YldZEneS_ Üye hikmet366' Alıntı: selamün aleyküm ıyı. Geceler. Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgeldin Hikmet
hikmet366' Alıntı: selamün aleyküm ıyı. Geceler. Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgeldin Hikmet
hikmet366 Üye _YldzEnes_' Alıntı: aleyküm selam hoşgeldin Hikmet Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk enes nasılsın
_YldzEnes_' Alıntı: aleyküm selam hoşgeldin Hikmet Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk enes nasılsın
BrainHacker Üye ~~:~~$ € \_ @ |\/| | |\ @ \_ € ¥ |{ |"| |\/|~~:~~ Bu akşam şekilli bi giriş yapayım dedim
hikmet366 Üye __simyacı__' Alıntı: ~~:~~$ € \_ @ |\/| | |\ @ \_ € ¥ |{ |"| |\/|~~:~~ Bu akşam şekilli bi giriş yapayım dedim Genişletmek için tıkla ... türkceyide iyice bozdun aleyküm selam ıyi geceler
__simyacı__' Alıntı: ~~:~~$ € \_ @ |\/| | |\ @ \_ € ¥ |{ |"| |\/|~~:~~ Bu akşam şekilli bi giriş yapayım dedim Genişletmek için tıkla ... türkceyide iyice bozdun aleyküm selam ıyi geceler
_YldZEneS_ Üye hikmet366' Alıntı: hoş bulduk enes nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyi Hikmet sen nasılsın
hikmet366 Üye _YldzEnes_' Alıntı: iyi Hikmet sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... ne olsun knk köye gıdecem 1 hafta sonra fındık işleri başlıyor ve en çok gıcık kaptım şey ise 2g ıle bağlancam maxıcep e
_YldzEnes_' Alıntı: iyi Hikmet sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... ne olsun knk köye gıdecem 1 hafta sonra fındık işleri başlıyor ve en çok gıcık kaptım şey ise 2g ıle bağlancam maxıcep e
Anil-D Üye evet ses guzel cıkıyoda telefonu sevmiyorum - - - Eklendi - - - 2g vay be biz 9gye geçtik şımdiden kolay gelsin
evet ses guzel cıkıyoda telefonu sevmiyorum - - - Eklendi - - - 2g vay be biz 9gye geçtik şımdiden kolay gelsin