OttomaN TigeR
Üye
Amin inşallah. Hazır bulmuşken bi sorayım sana belki bilgin vardır. Yönetim stajını lojistik alanında yapabilir miyiz ?
- - - Eklendi - - -
Hayırdır abi iş için falan mı![]()
turistler
Amin inşallah. Hazır bulmuşken bi sorayım sana belki bilgin vardır. Yönetim stajını lojistik alanında yapabilir miyiz ?
- - - Eklendi - - -
Hayırdır abi iş için falan mı![]()
turistler
vallaha kardeşim ben stajı falan babamın işyerinde yaptığım için ne desem yalan olur en doğrusu staj işini üstlenen hocaya sor ama kabul etmeyebilir üretim yapan bi fabrikada yapmanı tavsiye ederim
cabbar hadi be mesaj kas be .
sakin laHayırlısı olsunh, Allah muvaffak etsin kararlarını isabetli kılsın inşallah.
allah iyiliğini daim etsin abicim inşallah bende aynı gideceğim kısmetse en az 2 en fazla 3 sene yokumannem biraz kızıyo gönlünü almaya çalışıyorum
nokia 701 2 elin piyasasi nedir arkadaşlar.
inş bulursun gerçi bu 15 günlüktü demi 4. sınıfta da yaparsın sıkıntı olmaz
Ben biraz geç kaldım Arda. Bi yere bel bağladım olacak diye ümit ediyordum başka da araştırmadım. Oradan da olumsuz cevap geldi kalakaldım öyle. Şimdi de Afyon'da yapmak istemiyorum pek yararı olmayacak. Inşallah bulurum ya
- - - Eklendi - - -
sakin la
inşallah abi şimdiden sorayım abi var mı oralardan bi isteğinHayırlısı olsunh, Allah muvaffak etsin kararlarını isabetli kılsın inşallah.
inş bulursun gerçi bu 15 günlüktü demi 4. sınıfta da yaparsın sıkıntı olmaz

hayırdır telefon mu alacaksın
Vallahi kardeşim canının sağlığı, o da sende kalsın.
inşallah abi şimdiden sorayım abi var mı oralardan bi isteğin

Şükür sayfanın sonuna kavuştum![]()
20günlük bu ve dediğin gibi ben Son sınıfa da güvendim biraz o zaman yaparım dedim ama Işte. Neyse bakalım![]()
inan stajları unuttum bile ben hep naylon yaptım babam sağolsun şimdi alana insem savaş alanına çeviririm ortalığı
allah razı olsun abicim
Vallahi kardeşim canının sağlığı, o da sende kalsın.![]()

inan stajları unuttum bile ben hep naylon yaptım babam sağolsun şimdi alana insem savaş alanına çeviririm ortalığı
![]()
babama kalsa heme bitsin o iş gelini al git diyo da olacak iş değil bekleyecek mecburenArda senin evlilik falan vardı ne oldu o