Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Amin inşallah. Hazır bulmuşken bi sorayım sana belki bilgin vardır. Yönetim stajını lojistik alanında yapabilir miyiz ?

- - - Eklendi - - -

Hayırdır abi iş için falan mı :)
:no: turistler

CABBAR

CABBAR

Üye

vallaha kardeşim ben stajı falan babamın işyerinde yaptığım için ne desem yalan olur en doğrusu staj işini üstlenen hocaya sor ama kabul etmeyebilir üretim yapan bi fabrikada yapmanı tavsiye ederim

Ben biraz geç kaldım Arda. Bi yere bel bağladım olacak diye ümit ediyordum başka da araştırmadım. Oradan da olumsuz cevap geldi kalakaldım öyle. Şimdi de Afyon'da yapmak istemiyorum pek yararı olmayacak. Inşallah bulurum ya

- - - Eklendi - - -

cabbar hadi be mesaj kas be .

:) sakin la

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

allah iyiliğini daim etsin abicim inşallah bende aynı gideceğim kısmetse en az 2 en fazla 3 sene yokum :( annem biraz kızıyo gönlünü almaya çalışıyorum
Hayırlısı olsunh, Allah muvaffak etsin kararlarını isabetli kılsın inşallah.

__xXx__

__xXx__

Üye

Ben biraz geç kaldım Arda. Bi yere bel bağladım olacak diye ümit ediyordum başka da araştırmadım. Oradan da olumsuz cevap geldi kalakaldım öyle. Şimdi de Afyon'da yapmak istemiyorum pek yararı olmayacak. Inşallah bulurum ya

- - - Eklendi - - -

:) sakin la
inş bulursun gerçi bu 15 günlüktü demi 4. sınıfta da yaparsın sıkıntı olmaz

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Şükür sayfanın sonuna kavuştum :D

CABBAR

CABBAR

Üye

inş bulursun gerçi bu 15 günlüktü demi 4. sınıfta da yaparsın sıkıntı olmaz

20günlük bu ve dediğin gibi ben Son sınıfa da güvendim biraz o zaman yaparım dedim ama Işte. Neyse bakalım :)

BlindMyEyes

BlindMyEyes

Üye
Ben bugün Blackberry alamadım benim telefonu almadılar :ağlarım:

__xXx__

__xXx__

Üye

20günlük bu ve dediğin gibi ben Son sınıfa da güvendim biraz o zaman yaparım dedim ama Işte. Neyse bakalım :)
:D inan stajları unuttum bile ben hep naylon yaptım babam sağolsun şimdi alana insem savaş alanına çeviririm ortalığı:D

CABBAR

CABBAR

Üye
Arda senin evlilik falan vardı ne oldu o

BlindMyEyes

BlindMyEyes

Üye
Abi bugün telefonu satmak için telefonculara gittim telefon ne diyorlar Nokia E71 diyorum çakma mı orjinal mi diyorlar orjinal diyorum bakmadan yok almıyoruz diyorlar çakma olsa alıcaklar mıdır nedir anlayamadım

CABBAR

CABBAR

Üye

:D inan stajları unuttum bile ben hep naylon yaptım babam sağolsun şimdi alana insem savaş alanına çeviririm ortalığı:D

Naylon kolay da ben bişeyler öğrenmek istiyorum teorik bi yere kadar pratik lazım

hikmet366

hikmet366

Üye
701 ancak bu yaz sonu alabilirım ya :(

Üst Alt