Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

CABBAR

CABBAR

Üye

Kalem pil mi ulan o :zzz:

Çocuğun ağzında filan patlar az iyi örnek ol pis adam sen abisin burda.

Ne fark eder o da pil o da pil :ehe Kardeşime şarj olan pillerden almıştım fotoğraf makinesi için. Bi gün okula götürmüş arkadaşına vermiş. Şarjı bitmiş pilin. Kız şarj edilebilir olduğunu bilmediği için ısırmış ve kullanılamaz durumda şu an

x-scarface

x-scarface

Üye

Abi vallahi tik oldu beğenesim geliyo :D

Kardeşim ben senin için söylüyorum yoksa paşa gönlün bilir tabi ki unutma ki burada insanlar seni hoş sohbetin ve güzel ahlakınla tanır ve hatırlar bu şekilde akıllara kazınırsın :) Yanlış anlama bunlar sende yok demiyorum lakin beğendin diye kimse seni hatırlamaz veya aramaz bırak beğeniyi vs de muhabbetlerde iki kelam et insanlar seni öyle bilsin :op:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Umur dağlar
CABBAR

CABBAR

Üye

Hiç içimden gelmiyo :)
Aslında devlet bursu krediye dönüşcek olmasa şimdiden bırakmıştım :)

Kredi isi zor ben 14 bin liraya imza attım iki bin on altıda ödemeye başlayacağım

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Abim sıkıntılarını az çok tahmin edebiliyorum Allah sana ve sevdiklerine kolaylık versin sağlığını ve huzurunu daim etsin.

Sen iyi ol da biz nasılsa irtibatı koparmaz görüşürüz hasret gideririz bir şekilde sen yeter ki huzurlu ol.
Amin, Allah razı olsun kardeşim benim

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
Umur dağlar

Umur dağlar

Üye

Kardeşim ben senin için söylüyorum yoksa paşa gönlün bilir tabi ki unutma ki burada insanlar seni hoş sohbetin ve güzel ahlakınla tanır ve hatırlar bu şekilde akıllara kazınırsın :) Yanlış anlama bunlar sende yok demiyorum lakin beğendin diye kimse seni hatırlamaz veya aramaz bırak beğeniyi vs de muhabbetlerde iki kelam et insanlar seni öyle bilsin :op:

Tamam abi haklısın muhabbet ediyim :) :sarıl:

achambo

achambo

Üye
cabbar ağa fotoya yorumun ne

Akıncı

Akıncı

Üye

:spr

Enes

Enes

Üye
:stres:somuru:

achambo

achambo

Üye
aras abi döktürdün :op:

ismail

ismail

Üye