Size Hayırlı Geceler Ben Çıkıyorum :)
ismail Üye CABBAR' Alıntı: Senin hazırlık olduğu için öyle geçiyor musun hazırlığı Genişletmek için tıkla ... İnşAllah abi çalışmazsam geçemem kelime ezberleme yağmuruna tutulmam gerek
CABBAR' Alıntı: Senin hazırlık olduğu için öyle geçiyor musun hazırlığı Genişletmek için tıkla ... İnşAllah abi çalışmazsam geçemem kelime ezberleme yağmuruna tutulmam gerek
Umur dağlar Üye MrExpert' Alıntı: Size Hayırlı Geceler Ben Çıkıyorum Genişletmek için tıkla ... iyi geceler tatlı rüyalar kardeşim
MrExpert' Alıntı: Size Hayırlı Geceler Ben Çıkıyorum Genişletmek için tıkla ... iyi geceler tatlı rüyalar kardeşim
hikmet366 Üye achambo' Alıntı: şarjın azalmaması moralimi bozuyo Genişletmek için tıkla ... şarja tak
x-scarface Üye Umur dağlar' Alıntı: erol abiden mesaj geldi beğeniye bir süre ara veriyorum sohbete giriyim azıcık Genişletmek için tıkla ... İyi yapmışsın ortak aynen muhabbet edelim bırak artık şu işi yahu.
Umur dağlar' Alıntı: erol abiden mesaj geldi beğeniye bir süre ara veriyorum sohbete giriyim azıcık Genişletmek için tıkla ... İyi yapmışsın ortak aynen muhabbet edelim bırak artık şu işi yahu.
OttomaN TigeR Üye x-scarface' Alıntı: Senin değiminle emaneti süründürüyoruz kral abim çoktandır uğramıyorsun buralara bi kusurumuz mu oldu yoksa. Nasılsın sağlık sıhhatin nasıl inşallah? Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah ne kusuru kardeşim, Bu aralar dünya meşakkati üzerimize ağırlık yaptı o yüzden.
x-scarface' Alıntı: Senin değiminle emaneti süründürüyoruz kral abim çoktandır uğramıyorsun buralara bi kusurumuz mu oldu yoksa. Nasılsın sağlık sıhhatin nasıl inşallah? Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah ne kusuru kardeşim, Bu aralar dünya meşakkati üzerimize ağırlık yaptı o yüzden.
Akıncı Üye x-scarface' Alıntı: Kusuruma bakma kardeşim görmemişim gerçekten. Genişletmek için tıkla ... şaka yapıyorum abi
x-scarface' Alıntı: Kusuruma bakma kardeşim görmemişim gerçekten. Genişletmek için tıkla ... şaka yapıyorum abi
BYFECI Üye MrExpert' Alıntı: Size Hayırlı Geceler Ben Çıkıyorum Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler. Çay vermedim uykun geldi tabi..
MrExpert' Alıntı: Size Hayırlı Geceler Ben Çıkıyorum Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler. Çay vermedim uykun geldi tabi..
hikmet366 Üye MrExpert' Alıntı: Size Hayırlı Geceler Ben Çıkıyorum Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
achambo Üye Umur dağlar' Alıntı: erol abiden mesaj geldi beğeniye bir süre ara veriyorum sohbete giriyim azıcık Genişletmek için tıkla ... ceza yeme de
Umur dağlar' Alıntı: erol abiden mesaj geldi beğeniye bir süre ara veriyorum sohbete giriyim azıcık Genişletmek için tıkla ... ceza yeme de
x-scarface Üye MrExpert' Alıntı: Size Hayırlı Geceler Ben Çıkıyorum Genişletmek için tıkla ... Allaha emanet kardeşim görüşmek üzere.
MrExpert' Alıntı: Size Hayırlı Geceler Ben Çıkıyorum Genişletmek için tıkla ... Allaha emanet kardeşim görüşmek üzere.
CABBAR Üye achambo' Alıntı: şarjın azalmaması moralimi bozuyo Genişletmek için tıkla ... Bataryayı ısır Semih
Umur dağlar Üye x-scarface' Alıntı: İyi yapmışsın ortak aynen muhabbet edelim bırak artık şu işi yahu. Genişletmek için tıkla ... Abi vallahi tik oldu beğenesim geliyo
x-scarface' Alıntı: İyi yapmışsın ortak aynen muhabbet edelim bırak artık şu işi yahu. Genişletmek için tıkla ... Abi vallahi tik oldu beğenesim geliyo
Akıncı Üye MrExpert' Alıntı: Size Hayırlı Geceler Ben Çıkıyorum Genişletmek için tıkla ... iyi geceler battal
CABBAR Üye İsmail' Alıntı: İnşAllah abi çalışmazsam geçemem kelime ezberleme yağmuruna tutulmam gerek Genişletmek için tıkla ... Git ezberle öyleyse yazıktır bir sene uzamasın Ismail.
İsmail' Alıntı: İnşAllah abi çalışmazsam geçemem kelime ezberleme yağmuruna tutulmam gerek Genişletmek için tıkla ... Git ezberle öyleyse yazıktır bir sene uzamasın Ismail.