OttomaN TigeR
Üye
Daha çok erken be abi![]()
Öyle ama yarın yoğunluk var kardeşim, dinlenmem gerek

Daha çok erken be abi![]()

Allah yardımcın olsun, biliyorum kolay kolay geçmiyor. Sabırlar diliyorum kardeşim.

Rica ederim kardeşimanladım abi

Anladım abim.Sana iyi geceler o zaman Allah rahatlık versin
Öyle ama yarın yoğunluk var kardeşim, dinlenmem gerek![]()

Öyle ama yarın yoğunluk var kardeşim, dinlenmem gerek![]()
Allah razı olsun abim eksik olmadefalarca kez gittim ama çözümü yok galiba hap kullanmakta istemiyorum açıkçası
![]()
İyi geceler kardeşimiyi geceler yatıcam bir görünüp gidiyim dedim![]()

Eksik olma.Allah'ıma şükürler olsun çok büyük bir dert değil sadece arada yokluyor işte
Allah kolaylık versin sadece sabret belki bu senin için bir imtihandir

Hayırlı geceler kardeşim Allah rahatlık versinBende yatıyorum Hayırlı geceler..![]()

Ne tarifi yahugece gece karnım çok acıktı gece yemesi güzel olan bir tarif biliyormusunuz ?
yap bir sandviç 
gece gece karnım çok acıktı gece yemesi güzel olan bir tarif biliyormusunuz ?

İyi geceler kardeşim![]()
Allah razı olsun abi.Birbirimiz için dua edelim bu gece.Rabbim herkesin günahlarını bağışlasın.Allah rahatlık versin kralNeyse Canlar, Allah'a emanet olun Hayırlı geceler,
Tekrardan Mirac kandiliniz mübarek olsun, yatmadan önce iki rekatta olsa namaz kılmayı ve dua etmeyi ihmaletmeyin..
hepinizi canı gönüldenüyorum..

Adım Burakabi sen kimsin tanışmak isterim bide 3 aydır bu sitenin üyesiyim kimseyi tanımıyorum

Bende yatıyorum Hayırlı geceler..![]()

Allah razı olsun abi.Birbirimiz için dua edelim bu gece.Rabbim herkesin günahlarını bağışlasın.Allah rahatlık versin kral
- - - Eklendi - - -
Adım Burak![]()
Bende memnun oldum kardeşim.Bende İstanbul'dayımbende deniz tanıştığımıza memnun oldum 16 yaşındayım manisa/sarıgöl
profilinde neden 19 yaş yazıyor 
Neyse Canlar, Allah'a emanet olun Hayırlı geceler,
Tekrardan Mirac kandiliniz mübarek olsun, yatmadan önce iki rekatta olsa namaz kılmayı ve dua etmeyi ihmaletmeyin..
hepinizi canı gönüldenüyorum..

diyim sonra uğrarımhoşgeldin kardeşim

İyi geceler
teşekkürler abi hayırlı geceler sanada allah rahatlık versin
- - - Eklendi - - -
telin şarjı biteçek bendiyim sonra uğrarım