selamün aleyküm
BYFECI Üye Gelenlere Aleyküm Selam hoşgeldiniz. - - - Eklendi - - - Kayahan14' Alıntı: Selamın aleyküm Genişletmek için tıkla ... Görünmüyorsun kardeşim
Gelenlere Aleyküm Selam hoşgeldiniz. - - - Eklendi - - - Kayahan14' Alıntı: Selamın aleyküm Genişletmek için tıkla ... Görünmüyorsun kardeşim
_YldZEneS_ Üye hikmet366' Alıntı: selamün aleyküm Genişletmek için tıkla ... ve aleyküm selam Hikmet nasılsın
_YldZEneS_ Üye Kayahan14' Alıntı: Selamın aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam Kayahan şu senin nfs oyunu vardı ya ona bir yorum yapmıştım ona bir baksana
Kayahan14' Alıntı: Selamın aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam Kayahan şu senin nfs oyunu vardı ya ona bir yorum yapmıştım ona bir baksana
hikmet366 Üye _YldzEnes_' Alıntı: ve aleyküm selam Hikmet nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyım benım uyarının biri bitcek saat 07.02 de ona sevindım sen nasilsin
_YldzEnes_' Alıntı: ve aleyküm selam Hikmet nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyım benım uyarının biri bitcek saat 07.02 de ona sevindım sen nasilsin
Kayahan14 Üye Çok girmiyorum artık vallaha symbian bölümünde hiç aktiflik yok sıkıcı geliyor artık bakıyorum enes - - - Eklendi - - - Çok girmiyorum artık vallaha symbian bölümünde hiç aktiflik yok sıkıcı geliyor artık bakıyoruö enes
Çok girmiyorum artık vallaha symbian bölümünde hiç aktiflik yok sıkıcı geliyor artık bakıyorum enes - - - Eklendi - - - Çok girmiyorum artık vallaha symbian bölümünde hiç aktiflik yok sıkıcı geliyor artık bakıyoruö enes
BYFECI Üye Emrgncy112' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Sizin adınızı ve yaşınızı öğrenebilir miyim. Büyüksünüz galiba benden - - - Eklendi - - - -qarapapaq-' Alıntı: S.aleyküm gececiler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam
Emrgncy112' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Sizin adınızı ve yaşınızı öğrenebilir miyim. Büyüksünüz galiba benden - - - Eklendi - - - -qarapapaq-' Alıntı: S.aleyküm gececiler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam
marist Üye Emrgncy112' Alıntı: Hepinize iyi muhabbetler, Hayırlı geceler... Allah'a emanet olun... Genişletmek için tıkla ... Sağol güle güle abi.
Emrgncy112' Alıntı: Hepinize iyi muhabbetler, Hayırlı geceler... Allah'a emanet olun... Genişletmek için tıkla ... Sağol güle güle abi.