selamun aleyküm nasılsınız:)
achambo Üye -Akıncı' Alıntı: ben yatıyorum herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kardeşim - - - Eklendi - - - TheLastWarrior' Alıntı: ne oliyi la herkes farklı konuşuyor Genişletmek için tıkla ... bana da öyle geldi benim işte terslik var
-Akıncı' Alıntı: ben yatıyorum herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kardeşim - - - Eklendi - - - TheLastWarrior' Alıntı: ne oliyi la herkes farklı konuşuyor Genişletmek için tıkla ... bana da öyle geldi benim işte terslik var
achambo Üye Joker' Alıntı: Selamun aleyküm gençler Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam genç - - - Eklendi - - - burak sana soru benim hattaki tl niye azalmıyo
Joker' Alıntı: Selamun aleyküm gençler Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam genç - - - Eklendi - - - burak sana soru benim hattaki tl niye azalmıyo
Tr_SERGEN Üye Selam herkese uyumadan önce gözlerimizi kapatıp mavi rengi düşünecem sizde deneyin belki sabaha mavi gözlü uyanırsınız
Selam herkese uyumadan önce gözlerimizi kapatıp mavi rengi düşünecem sizde deneyin belki sabaha mavi gözlü uyanırsınız
Joker Emekli Yönetici achambo' Alıntı: aleyküm selam genç - - - Eklendi - - - burak sana soru benim hattaki tl niye azalmıyo Genişletmek için tıkla ... Ne bileyim oğlum
achambo' Alıntı: aleyküm selam genç - - - Eklendi - - - burak sana soru benim hattaki tl niye azalmıyo Genişletmek için tıkla ... Ne bileyim oğlum
-efşan Üye Aleyküm Selâm Joker, adın Burak idi değil mi? Yanlış ise kusruma bakmayasın, unutmaya unutulmaya yüz tutmuşuz.
Aleyküm Selâm Joker, adın Burak idi değil mi? Yanlış ise kusruma bakmayasın, unutmaya unutulmaya yüz tutmuşuz.
1STayTRue35 Üye achambo' Alıntı: aleyküm selam genç - - - Eklendi - - - burak sana soru benim hattaki tl niye azalmıyo Genişletmek için tıkla ... Demek ki sistemin dışında kalmışsın sen
achambo' Alıntı: aleyküm selam genç - - - Eklendi - - - burak sana soru benim hattaki tl niye azalmıyo Genişletmek için tıkla ... Demek ki sistemin dışında kalmışsın sen
achambo Üye Joker' Alıntı: Ne bileyim oğlum Genişletmek için tıkla ... çok saçma ama neyse beleş 2 aydır aynı tarifedeyim bu ay tl yüklemedim daha sınavlar var gerek yok dedim sonra bir baktım sağı solu aradım,mesaj attım tl azalmamış internete girmedim daha onu da mı denesem - - - Eklendi - - - 1STayTRue35' Alıntı: Demek ki sistemin dışında kalmışsın sen Genişletmek için tıkla ... tl yüklemiyim 6 ay dolana kadar sonra yüklerim
Joker' Alıntı: Ne bileyim oğlum Genişletmek için tıkla ... çok saçma ama neyse beleş 2 aydır aynı tarifedeyim bu ay tl yüklemedim daha sınavlar var gerek yok dedim sonra bir baktım sağı solu aradım,mesaj attım tl azalmamış internete girmedim daha onu da mı denesem - - - Eklendi - - - 1STayTRue35' Alıntı: Demek ki sistemin dışında kalmışsın sen Genişletmek için tıkla ... tl yüklemiyim 6 ay dolana kadar sonra yüklerim
Joker Emekli Yönetici Anafor.CK' Alıntı: Aleyküm Selâm Joker, adın Burak idi değil mi? Yanlış ise kusruma bakmayasın, unutmaya unutulmaya yüz tutmuşuz. Genişletmek için tıkla ... Evet abi Burak.Estağfurullah abi o nasıl söz yalnız ben ismini bilmiyorum söylermisin
Anafor.CK' Alıntı: Aleyküm Selâm Joker, adın Burak idi değil mi? Yanlış ise kusruma bakmayasın, unutmaya unutulmaya yüz tutmuşuz. Genişletmek için tıkla ... Evet abi Burak.Estağfurullah abi o nasıl söz yalnız ben ismini bilmiyorum söylermisin
Joker Emekli Yönetici achambo' Alıntı: çok saçma ama neyse beleş 2 aydır aynı tarifedeyim bu ay tl yüklemedim daha sınavlar var gerek yok dedim sonra bir baktım sağı solu aradım,mesaj attım tl azalmamış internete girmedim daha onu da mı denesem - - - Eklendi - - - tl yüklemiyim 6 ay dolana kadar sonra yüklerim Genişletmek için tıkla ... adamdaki şansa bak
achambo' Alıntı: çok saçma ama neyse beleş 2 aydır aynı tarifedeyim bu ay tl yüklemedim daha sınavlar var gerek yok dedim sonra bir baktım sağı solu aradım,mesaj attım tl azalmamış internete girmedim daha onu da mı denesem - - - Eklendi - - - tl yüklemiyim 6 ay dolana kadar sonra yüklerim Genişletmek için tıkla ... adamdaki şansa bak