dum duma dum dum çık artaya tarçun :bud:
-efşan Üye .Behzat Ç.' Alıntı: Selamun aleyküm gençler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selâm, unutulan insan.
.Behzat Ç.' Alıntı: Selamun aleyküm gençler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selâm, unutulan insan.
.Behzat Ç. Üye Anafor.CK' Alıntı: Aleyküm Selâm, unutulan insan. Genişletmek için tıkla ... Kimse unutmamış ki beniii. Sen unuttun mu ? mesela defalarca banlandığını bile hatırlıyorum
Anafor.CK' Alıntı: Aleyküm Selâm, unutulan insan. Genişletmek için tıkla ... Kimse unutmamış ki beniii. Sen unuttun mu ? mesela defalarca banlandığını bile hatırlıyorum
-efşan Üye .Behzat Ç.' Alıntı: Kimse unutmamış ki beniii. Sen unuttun mu ? mesela defalarca banlandığını bile hatırlıyorum Genişletmek için tıkla ... Unutmadım dostum, sen unutulacak adam mısın? Ama ben kendimi banlamıştım defalarca. Banlanmadım yani.
.Behzat Ç.' Alıntı: Kimse unutmamış ki beniii. Sen unuttun mu ? mesela defalarca banlandığını bile hatırlıyorum Genişletmek için tıkla ... Unutmadım dostum, sen unutulacak adam mısın? Ama ben kendimi banlamıştım defalarca. Banlanmadım yani.
.Behzat Ç. Üye Anafor.CK' Alıntı: Unutmadım dostum, sen unutulacak adam mısın? Ama ben kendimi banlamıştım defalarca. Banlanmadım yani. Genişletmek için tıkla ... Anladım abi Eyvallah bu arada bende seni unutmadım
Anafor.CK' Alıntı: Unutmadım dostum, sen unutulacak adam mısın? Ama ben kendimi banlamıştım defalarca. Banlanmadım yani. Genişletmek için tıkla ... Anladım abi Eyvallah bu arada bende seni unutmadım
.Behzat Ç. Üye 1STayTRue35' Alıntı: Selamun aleyküm gececi konusunun sakinleri Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam animeci abey Gülüşüne krallık kursam, sorun olmaz herhalde ? - - - Eklendi - - - hikmet366' Alıntı: neyse size iyi geceler ben kaçar. Genişletmek için tıkla ... sağol dostum sanada
1STayTRue35' Alıntı: Selamun aleyküm gececi konusunun sakinleri Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam animeci abey Gülüşüne krallık kursam, sorun olmaz herhalde ? - - - Eklendi - - - hikmet366' Alıntı: neyse size iyi geceler ben kaçar. Genişletmek için tıkla ... sağol dostum sanada
.Behzat Ç. Üye TheLastWarrior' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Bana menemenle dolu bir tabak verin,size dünyayı esir alıyim
TheLastWarrior' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Bana menemenle dolu bir tabak verin,size dünyayı esir alıyim