Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
Slm beyler bayanlar

• Beğen
Tepkiler: achambo
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Biz düşüncelerimizi az da olsa kontrol edebiliyoruz.

Peki ya isteklerimizi kim kontrol ediyor?

Mesela aklımıza bir şey gelir ama neden 30 dakika sonra değil de şimdi geldi? neden başka bir şeyle ilgili değil ve neden nereden nasıl aklımıza geldi?

Ne isteyeceğimize,canımızın ne çekeceğine kim karar veriyor ve bu nasıl gerçekleşiyor?

İste burada tanridan ustun olmadigimiz ortaya cikiyor tanri istedigi zaman istedigini yapar ne zaman ne yapqcagini bilir istediginde bir seyi dusunur

Fakat biz oyle degiliz insan beyninin bir siniri var evrendeki en zeki varlik biziz belki de fakat gucumuz sadece bu kadarina yetiyor :)

• Beğen
Tepkiler: achambo ve Web Designer
J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
hoşbulduk soru ney ? :D

• Beğen
Tepkiler: achambo
achambo

achambo

Üye
kader ile ilgili gibi

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

Kimin sorduğuyla çok ilgilenmiyorum daha çok cevapla ilgileniyorum ve susmayacağını bildiğim için senden mantıklı,tutarlı ve ciddi bir cevap bekliyorum ;)

soruna kendi fikrim ile cevap verecek olursam. can istiyor canan veriyor. canan veriyorki can istiyor

Legendary.

Legendary.

Üye
kalmam için bi sebep söyle :'(

ardacumhur

ardacumhur

Üye

İste burada tanridan ustun olmadigimiz ortaya cikiyor tanri istedigi zaman istedigini yapar ne zaman ne yapqcagini bilir istediginde bir seyi dusunur

Fakat biz oyle degiliz insan beyninin bir siniri var evrendeki en zeki varlik biziz belki de fakat gucumuz sadece bu kadarina yetiyor :)

Belki de bize de verilmiş, biliyoruz ama nasıl kullanacağımızı bilmiyoruz.

O bilgiyi nasıl ortaya çıkarıp kullanacağımızı bilemiyoruz.Ve bazen istemsizce bunu yapabiliyoruz ve bu tür davranışlar oluyor.

(özellikle belirtiyorum konuda tatsızlık istemiyorum. Tanrı,din,Allah ile ilgili tartışmalar olursa ben yokum! Lütfen :tebessüm:)

Legendary.

Legendary.

Üye
Karşim :bye2:

Hoşçakalaın arkadaşlar,hayırlı geceler..

2.931'inci mesajımı atar ve kaçrım :bud:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ne oluyor gençler :polis:

achambo

achambo

Üye

Belki de bize de verilmiş, biliyoruz ama nasıl kullanacağımızı bilmiyoruz.

O bilgiyi nasıl ortaya çıkarıp kullanacağımızı bilemiyoruz.Ve bazen istemsizce bunu yapabiliyoruz ve bu tür davranışlar oluyor.

(özellikle belirtiyorum konuda tatsızlık istemiyorum. Tanrı,din,Allah ile ilgili tartışmalar olursa ben yokum! Lütfen :tebessüm:)

tartışma değilki zaten cevap o Allah neyin ne olacağını biliyor

biz mesela boş otursak başımıza ne gelirse kaderden desek o boş oturacağımızı da biliyor

bir karar vericen mesela önemli karar Allah hepsini biliyo neyin ne zaman olduğunu, nereye gideceğini fln.

böyle biliyorum:)

Üst Alt