achambo
Üye
ayran iç
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yapmayın şöyle ya

- - - Eklendi - - -
canım çekti de ayran yok

ayran iç
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Biz düşüncelerimizi az da olsa kontrol edebiliyoruz.
Peki ya isteklerimizi kim kontrol ediyor?
Mesela aklımıza bir şey gelir ama neden 30 dakika sonra değil de şimdi geldi? neden başka bir şeyle ilgili değil ve neden nereden nasıl aklımıza geldi?
Ne isteyeceğimize,canımızın ne çekeceğine kim karar veriyor ve bu nasıl gerçekleşiyor?

Slm beyler bayanlar

Slm beyler bayanlar

Selam
Benim soruyu kaynatmaya çalışmayın cevap yok mu kimsenin bu konu ile ilgili bir düşüncesi yok mu yav![]()

Kimin sorduğuyla çok ilgilenmiyorum daha çok cevapla ilgileniyorum ve susmayacağını bildiğim için senden mantıklı,tutarlı ve ciddi bir cevap bekliyorum![]()
hoşbulduk soru ney ?![]()

kalmam için bi sebep söyle![]()
merak ettim
boşver ya o sor yüzünden herkes sustu
- - - Eklendi - - -
biz burdayız nereye

kalmam için bi sebep söyle![]()

İste burada tanridan ustun olmadigimiz ortaya cikiyor tanri istedigi zaman istedigini yapar ne zaman ne yapqcagini bilir istediginde bir seyi dusunur
Fakat biz oyle degiliz insan beyninin bir siniri var evrendeki en zeki varlik biziz belki de fakat gucumuz sadece bu kadarina yetiyor![]()
)soruna kendi fikrim ile cevap verecek olursam. can istiyor canan veriyor. canan veriyorki can istiyor

mübarek sayıda bıraktı arkadaşKarşim![]()
Hoşçakalaın arkadaşlar,hayırlı geceler..
2.931'inci mesajımı atar ve kaçrım![]()

Belki de bize de verilmiş, biliyoruz ama nasıl kullanacağımızı bilmiyoruz.
O bilgiyi nasıl ortaya çıkarıp kullanacağımızı bilemiyoruz.Ve bazen istemsizce bunu yapabiliyoruz ve bu tür davranışlar oluyor.
(özellikle belirtiyorum konuda tatsızlık istemiyorum. Tanrı,din,Allah ile ilgili tartışmalar olursa ben yokum! Lütfen)