Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Belki de bize de verilmiş, biliyoruz ama nasıl kullanacağımızı bilmiyoruz.

O bilgiyi nasıl ortaya çıkarıp kullanacağımızı bilemiyoruz.Ve bazen istemsizce bunu yapabiliyoruz ve bu tür davranışlar oluyor.

(özellikle belirtiyorum konuda tatsızlık istemiyorum. Tanrı,din,Allah ile ilgili tartışmalar olursa ben yokum! Lütfen :tebessüm:)

Yok yahu tartisma cikmaz ben fiktimi belirttim :) zaten din olarak girmedim tanri olarak yaklastim :)

Bazi felsefecilerin inandiklari bir sey var bu bildigimiz butun Seyler bize ogretilmistir ama sadece bizim hatirlamamamiz gerekir mesela bir dersi dinleyen cocuk bir konuyu yeni ogrenmis olmaz o konuyu hatirlamis olur mesela ben bu gorusu cok dogru buluyorum tanri tarafindan evrenle ilgili olan her sey bize ogretildi sadece hatirlamamiz lazim :)

achambo

achambo

Üye
sertçe uyarmıştın beni burda sohbet serbest dimi:D

- - - Eklendi - - -

abi çay soğumuş veremedik ki hemen ısıtıyorum:D

• Beğen
Tepkiler: Nextman
_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
cümleten hayırlı geceler
:bye:

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
sertçe uyarmıştın beni burda sohbet serbest dimi:D

- - - Eklendi - - -

abi çay soğumuş veremedik ki hemen ısıtıyorum:D

Ayran yaptım almazmısın

• Beğen
Tepkiler: achambo
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ne oluyor gençler :polis:

Abicim hoş geldin :)

Yok yahu tartisma cikmaz ben fiktimi belirttim :) zaten din olarak girmedim tanri olarak yaklastim :)

Bazi felsefecilerin inandiklari bir sey var bu bildigimiz butun Seyler bize ogretilmistir ama sadece bizim hatirlamamamiz gerekir mesela bir dersi dinleyen cocuk bir konuyu yeni ogrenmis olmaz o konuyu hatirlamis olur mesela ben bu gorusu cok dogru buluyorum tanri tarafindan evrenle ilgili olan her sey bize ogretildi sadece hatirlamamiz lazim :)

İşte bu maxicep uyanıyor.Çok teşekkür ederim bu tarz yaklaşımlar,düşünceler gerekiyor.Tanrı ifadenizi anladım ;)

Dediğiniz doğru ben de katılıyorum bunun bir sonucu olarak çıktığını düşünüyorum ama hala "cevap" olarak biraz bir şeyler eksik gibi kaldı.

ilginiz için teşekkür ederim devamını bekliyorum :good:

Ne konuda söyle bakalım sopa: :)

http://www.maxicep.com/konu-disi/bu...gececiler-buraya-18844-87036.html#post6090422

mesajımda soru sordum abicim :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve Web Designer
ardacumhur

ardacumhur

Üye
insan eli ulaşamadığı şeyi ister

Ulaşabileceğin şeyleri de istersin.

Misal kış ortasında canın dondurma çeker.

Her gün geçtiğin caddedeki kazı kazan'cıdan o gün bir tane alırsın.Bir sebebi olmalı ;)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Ben de onu soruyorum arkadaş canın niye onu istiyor niye şimdi istiyor neden istiyor :)

Cunku neler yapacagimiz belli kader diye bir sey var simdi soyle bir sey var Allah benim bir seyi ne zaman isteyecegimi biliyor ornegin cikolara olsun bu cikolatayi da alip almama konusunda karari bana birakiyor ama yine de ne karar verecegimi biliyor iste buna kader deniyor hala tam bir cevap olmadi sanki ama ne zaman ne yapacagimiz belli iste bu dunya her yonuyle olmasa da bir tiyatro sahnesine benzetilebilir biz de oyunculariz

• Beğen
Tepkiler: achambo ve ardacumhur

Üst Alt