aynen öyle ama ahmet abi benide sopaya alıştırdı :ehe Biz ahmet abinin öğrencileriyiz :ehe
Kayahan14 Üye Joker' Alıntı: aynen öyle ama ahmet abi benide sopaya alıştırdı Genişletmek için tıkla ... Biz ahmet abinin öğrencileriyiz
Joker' Alıntı: aynen öyle ama ahmet abi benide sopaya alıştırdı Genişletmek için tıkla ... Biz ahmet abinin öğrencileriyiz
yunus4554 Üye x-scarface' Alıntı: Şu anda 10 kişi bu konuyu okuyor. (9 üye ve 1 misafir) Kayahan14, haydaravısyon, .TremmerT.+, yunus4554, marist, hikmet366 - - - Eklendi - - - Hoş gördük gençler nasılız bugün? Genişletmek için tıkla ... iyim seni sormali hocam - - - Eklendi - - - .TremmerT.' Alıntı: Alnımda bir sivilce çıkmış aman Allahım!Benden ayrı bi cumhuriyet.. Genişletmek için tıkla ... bendede bisuru var sen bir tanenin derdindesin ask olsun
x-scarface' Alıntı: Şu anda 10 kişi bu konuyu okuyor. (9 üye ve 1 misafir) Kayahan14, haydaravısyon, .TremmerT.+, yunus4554, marist, hikmet366 - - - Eklendi - - - Hoş gördük gençler nasılız bugün? Genişletmek için tıkla ... iyim seni sormali hocam - - - Eklendi - - - .TremmerT.' Alıntı: Alnımda bir sivilce çıkmış aman Allahım!Benden ayrı bi cumhuriyet.. Genişletmek için tıkla ... bendede bisuru var sen bir tanenin derdindesin ask olsun
x-scarface Üye yunus4554' Alıntı: iyim seni sormali hocam Genişletmek için tıkla ... Hamd olsun sağol güzel kardeşim.
yunus4554' Alıntı: iyim seni sormali hocam Genişletmek için tıkla ... Hamd olsun sağol güzel kardeşim.
Legendary. Üye Hayır 18 olduk 19 olcaz yeter abi Başka bi yüzden değil dün canım sııkkındı,çok sinirliydim,herşey üst üste bindi sabah bi kalktım
Hayır 18 olduk 19 olcaz yeter abi Başka bi yüzden değil dün canım sııkkındı,çok sinirliydim,herşey üst üste bindi sabah bi kalktım
marist Üye Neyse ArkadasLar MobiLim Yetisemiyorum yazıLanLara Sonra Canım SıkıLıyor. herSey birbirine karısıyor o yuzden , kaLan herkese iyi hos sohbetLer.
Neyse ArkadasLar MobiLim Yetisemiyorum yazıLanLara Sonra Canım SıkıLıyor. herSey birbirine karısıyor o yuzden , kaLan herkese iyi hos sohbetLer.
Kayahan14 Üye Kabız Civciv' Alıntı: İyi geceler bugun mukemmel bir gundu valla keyfim yerinde Genişletmek için tıkla ... Oğuzhan başkalarını mutlu etmek ister misin
Kabız Civciv' Alıntı: İyi geceler bugun mukemmel bir gundu valla keyfim yerinde Genişletmek için tıkla ... Oğuzhan başkalarını mutlu etmek ister misin
Oğuzhan Üye x-scarface' Alıntı: Ne oldu ozi Genişletmek için tıkla ... Bilmem bugun mutluyum iste ozel bir sey yok belki de bugun hava guzeldi o yuzden nasilsin abi? - - - Eklendi - - - .TremmerT.' Alıntı: Oğuz gel buraya Genişletmek için tıkla ... Hooop
x-scarface' Alıntı: Ne oldu ozi Genişletmek için tıkla ... Bilmem bugun mutluyum iste ozel bir sey yok belki de bugun hava guzeldi o yuzden nasilsin abi? - - - Eklendi - - - .TremmerT.' Alıntı: Oğuz gel buraya Genişletmek için tıkla ... Hooop
x-scarface Üye Kabız Civciv' Alıntı: Bilmem bugun mutluyum iste ozel bir sey yok belki de bugun hava guzeldi o yuzden nasilsin abi? Genişletmek için tıkla ... İyi bakalım kardeşim Bende iyiyim ama bizim burada hava kapalı bu aralar
Kabız Civciv' Alıntı: Bilmem bugun mutluyum iste ozel bir sey yok belki de bugun hava guzeldi o yuzden nasilsin abi? Genişletmek için tıkla ... İyi bakalım kardeşim Bende iyiyim ama bizim burada hava kapalı bu aralar
Oğuzhan Üye x-scarface' Alıntı: İyi bakalım kardeşim Bende iyiyim ama bizim burada hava kapalı bu aralar Genişletmek için tıkla ... İste bizim de kapaliydi hatta bu sabah da kapaliydi off yine yagmur yagacak diyordum oglene dogru acildi hava
x-scarface' Alıntı: İyi bakalım kardeşim Bende iyiyim ama bizim burada hava kapalı bu aralar Genişletmek için tıkla ... İste bizim de kapaliydi hatta bu sabah da kapaliydi off yine yagmur yagacak diyordum oglene dogru acildi hava