Kayahan bize abi desin o zaman :ehe seni duyamadım Mert abi :ehe
Kayahan14 Üye .TremmerT.' Alıntı: Kayahan bize abi desin o zaman Genişletmek için tıkla ... seni duyamadım Mert abi
.TremmerT.' Alıntı: Kayahan bize abi desin o zaman Genişletmek için tıkla ... seni duyamadım Mert abi
Kayahan14 Üye Joker' Alıntı: Eyvallah kardeşim - - - Eklendi - - - Naptın be müdür Genişletmek için tıkla ... doğru ya 55 ti
Joker' Alıntı: Eyvallah kardeşim - - - Eklendi - - - Naptın be müdür Genişletmek için tıkla ... doğru ya 55 ti
ardacumhur Üye .TremmerT.' Alıntı: Memnun oldum Arda abi Ben tersi düzü Mert 18 Genişletmek için tıkla ... Ben de memnun oldum Mert. Bu yaşların kıymetini bilmek lazım
.TremmerT.' Alıntı: Memnun oldum Arda abi Ben tersi düzü Mert 18 Genişletmek için tıkla ... Ben de memnun oldum Mert. Bu yaşların kıymetini bilmek lazım
yunus4554 Üye _YldzEnes_' Alıntı: hoşbulduk sağol. Nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyim agam seni sormali
Kayahan14 Üye Nextman' Alıntı: Herkese hayırlı geceler tatlı sohbetler buralardayım Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin abi
Nextman' Alıntı: Herkese hayırlı geceler tatlı sohbetler buralardayım Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin abi
yunus4554 Üye bugun 3 secenek var secin birini 1 siyaset 2 ask 3 okul sinvlar vs. - - - Eklendi - - -