selam :P Hoşgeldin kral Aleykum selam.
__xXx__ Üye x-scarface' Alıntı: Anladım Allah sağlık sıhhat versin güzel kardeşim. Genişletmek için tıkla ... amin cümlemize kardeşim - - - Eklendi - - - semo60' Alıntı: Sa beyler Genişletmek için tıkla ... as
x-scarface' Alıntı: Anladım Allah sağlık sıhhat versin güzel kardeşim. Genişletmek için tıkla ... amin cümlemize kardeşim - - - Eklendi - - - semo60' Alıntı: Sa beyler Genişletmek için tıkla ... as
sincarezindan Üye __xXx__' Alıntı: iyi diyelim iyi olsun be aynı yuvarlanıp gidiyoruz - - - Eklendi - - - as hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... eyvallah bende iyiyim
__xXx__' Alıntı: iyi diyelim iyi olsun be aynı yuvarlanıp gidiyoruz - - - Eklendi - - - as hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... eyvallah bende iyiyim
Nextman Emekli Yönetici __xXx__' Alıntı: bu gece sait abi ile gökçen abi bi varlar bi yoklar Genişletmek için tıkla ... Kim demiş kardeşim burdayız işte
__xXx__' Alıntı: bu gece sait abi ile gökçen abi bi varlar bi yoklar Genişletmek için tıkla ... Kim demiş kardeşim burdayız işte
.SeRDaR. Üye __xXx__' Alıntı: oooo serdar reis sen buralar nasılsın iyisin inş Genişletmek için tıkla ... şùkùr kardeşim yasayıp gidiyorum sen nasılsın ben hep varım bu arada
__xXx__' Alıntı: oooo serdar reis sen buralar nasılsın iyisin inş Genişletmek için tıkla ... şùkùr kardeşim yasayıp gidiyorum sen nasılsın ben hep varım bu arada
OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: vaay aleeyküm selam abicim nasılsın iyisin inşallah Genişletmek için tıkla ... Çok şükür kardeşim sen nasılsın inşallah. Nextman' Alıntı: Hoşgeldin kardeşim Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum abi nasılsın inşallah?
__xXx__' Alıntı: vaay aleeyküm selam abicim nasılsın iyisin inşallah Genişletmek için tıkla ... Çok şükür kardeşim sen nasılsın inşallah. Nextman' Alıntı: Hoşgeldin kardeşim Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum abi nasılsın inşallah?
.SeRDaR. Üye x-scarface' Alıntı: Hoşgeldin kral Aleykum selam. Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum paşa
__xXx__ Üye .SeRDaR.' Alıntı: şùkùr kardeşim yasayıp gidiyorum sen nasılsın ben hep varım bu arada Genişletmek için tıkla ... doğrudur abi iki üç gecedir sahalardayım iyi vallaha nolsun aynı beya
.SeRDaR.' Alıntı: şùkùr kardeşim yasayıp gidiyorum sen nasılsın ben hep varım bu arada Genişletmek için tıkla ... doğrudur abi iki üç gecedir sahalardayım iyi vallaha nolsun aynı beya
OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: vaay aleeyküm selam abicim nasılsın iyisin inşallah Genişletmek için tıkla ... Nextman' Alıntı: Hoşgeldin kardeşim Yok olabilir ama memleket sonuçta Genişletmek için tıkla ... .SeRDaR.' Alıntı: selam :P Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Serdar hoş geldin nasılsın
__xXx__' Alıntı: vaay aleeyküm selam abicim nasılsın iyisin inşallah Genişletmek için tıkla ... Nextman' Alıntı: Hoşgeldin kardeşim Yok olabilir ama memleket sonuçta Genişletmek için tıkla ... .SeRDaR.' Alıntı: selam :P Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Serdar hoş geldin nasılsın
__xXx__ Üye Nextman' Alıntı: Kim demiş kardeşim burdayız işte Genişletmek için tıkla ... o iş tamam o zmaan
.SeRDaR. Üye __xXx__' Alıntı: doğrudur abi iki üç gecedir sahalardayım iyi vallaha nolsun aynı beya Genişletmek için tıkla ... İyi olmana sevindim
__xXx__' Alıntı: doğrudur abi iki üç gecedir sahalardayım iyi vallaha nolsun aynı beya Genişletmek için tıkla ... İyi olmana sevindim
Nextman Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Çok şükür kardeşim sen nasılsın inşallah. Hoş buldum abi nasılsın inşallah? Genişletmek için tıkla ... Hamdolsun kardeşim sende isiyisindir inşallah
OttomaN TigeR' Alıntı: Çok şükür kardeşim sen nasılsın inşallah. Hoş buldum abi nasılsın inşallah? Genişletmek için tıkla ... Hamdolsun kardeşim sende isiyisindir inşallah