günaydın :)
__xXx__ Üye - - - Eklendi - - - Nextman' Alıntı: Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler abi nasılsın
- - - Eklendi - - - Nextman' Alıntı: Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler abi nasılsın
Nextman Emekli Yönetici __xXx__' Alıntı: - - - Eklendi - - - hayırlı geceler abi nasılsın Genişletmek için tıkla ... Çok şükür Sen nasılsın
__xXx__' Alıntı: - - - Eklendi - - - hayırlı geceler abi nasılsın Genişletmek için tıkla ... Çok şükür Sen nasılsın
__xXx__ Üye Nextman' Alıntı: Çok şükür Sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim abi sağolasın hayırdır adanaya mı taşındın sait abi?
Nextman' Alıntı: Çok şükür Sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim abi sağolasın hayırdır adanaya mı taşındın sait abi?
Nextman Emekli Yönetici Hoşgeldin kardeşim __xXx__' Alıntı: iyiyim abi sağolasın hayırdır adanaya mı taşındın sait abi? Genişletmek için tıkla ... Yok olabilir ama memleket sonuçta
Hoşgeldin kardeşim __xXx__' Alıntı: iyiyim abi sağolasın hayırdır adanaya mı taşındın sait abi? Genişletmek için tıkla ... Yok olabilir ama memleket sonuçta
__xXx__ Üye Nextman' Alıntı: Hoşgeldin kardeşim Yok olabilir ama memleket sonuçta Genişletmek için tıkla ... bi zamanlar sanki tekirdağ yazıyordu ondan sordum
Nextman' Alıntı: Hoşgeldin kardeşim Yok olabilir ama memleket sonuçta Genişletmek için tıkla ... bi zamanlar sanki tekirdağ yazıyordu ondan sordum
__xXx__ Üye x-scarface' Alıntı: Selamun aleykum abiler kardeşler Genişletmek için tıkla ... as hoşgeldin aras kardeş nasılsın
x-scarface' Alıntı: Selamun aleykum abiler kardeşler Genişletmek için tıkla ... as hoşgeldin aras kardeş nasılsın
x-scarface Üye __xXx__' Alıntı: as hoşgeldin aras kardeş nasılsın Genişletmek için tıkla ... Eyvallah hamd olsun iyiyim kardeşim sen nasılsın?
__xXx__' Alıntı: as hoşgeldin aras kardeş nasılsın Genişletmek için tıkla ... Eyvallah hamd olsun iyiyim kardeşim sen nasılsın?
__xXx__ Üye x-scarface' Alıntı: Eyvallah hamd olsun iyiyim kardeşim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyi diyelim iyi olsun be aynı yuvarlanıp gidiyoruz - - - Eklendi - - - sincarezindan' Alıntı: s.a ahali nasılsınız Genişletmek için tıkla ... as hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın
x-scarface' Alıntı: Eyvallah hamd olsun iyiyim kardeşim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyi diyelim iyi olsun be aynı yuvarlanıp gidiyoruz - - - Eklendi - - - sincarezindan' Alıntı: s.a ahali nasılsınız Genişletmek için tıkla ... as hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın
x-scarface Üye sincarezindan' Alıntı: s.a ahali nasılsınız Genişletmek için tıkla ... A.s hoşgeldin erol
x-scarface Üye __xXx__' Alıntı: iyi diyelim iyi olsun be aynı yuvarlanıp gidiyoruz Genişletmek için tıkla ... Anladım Allah sağlık sıhhat versin güzel kardeşim.
__xXx__' Alıntı: iyi diyelim iyi olsun be aynı yuvarlanıp gidiyoruz Genişletmek için tıkla ... Anladım Allah sağlık sıhhat versin güzel kardeşim.
__xXx__ Üye .SeRDaR.' Alıntı: selam :P Genişletmek için tıkla ... oooo serdar reis sen buralar nasılsın iyisin inş
.SeRDaR.' Alıntı: selam :P Genişletmek için tıkla ... oooo serdar reis sen buralar nasılsın iyisin inş