MrTech
Üye
Senin nette kabız olmuş galiba![]()

aynen abi yaa hiç sorma
uydunet denen saçmalığı kullanıyorum bilgisayarı açtığımda ,ilk 15-20 dk nete bağlanamıyorum
arayacağım pazartesi 
Hande apla mı kullanıyonBende mobilem,arada gidiyoMaxicep sorun değilde connected2.me de konuşma geçmişi sıfırlanıyor sıkıntı oluyo
![]()

Çok şükür iyiyim dersler falan yoğunum bu aralar koptum maxicepten de sömestr ne güzeldisen nasılsın bu arada
- - - Eklendi - - -
Üstad online oluyor mu hiçla senin ygs haftaya dimi şimdi
![]()
ama faceden konuşuyorum sürekli
Evet haftaya 
Yarın ara mh'leri var.Bende uydunet kullanıyorum sorunsuz la
aynen abi yaa hiç sorma
uydunet denen saçmalığı kullanıyorum bilgisayarı açtığımda ,ilk 15-20 dk nete bağlanamıyorum
arayacağım pazartesi
![]()

Hande apla mı kullanıyon![]()

Yokama faceden konuşuyorum sürekli
Evet haftaya
![]()
ayrıca senin ne işin var bu hafta burda ders çalışmayacaksın bari zihnini yorma nasıl durum şuan ygs olarak
Niye girmiyor kiayrıca senin ne işin var bu hafta burda ders çalışmayacaksın bari zihnini yorma nasıl durum şuan ygs olarak
Zaten ygsde 75-80 soru felan yapcam 
niye
Yok 1 ay kullandım handeyi sonra bıraktım![]()
55 net çıkarıyorum,65 olsun yeter banaZaten ygsde 75-80 soru felan yapcam
![]()
aynen abi yaa hiç sorma
arayacağım pazartesi
![]()
niye 80 soru yapıcaksın la farklı mı olucak sınavınız yoksa hazırlanmadığın için mi fazla bilmiyorum sınav prosedürlerini
Ben türkçe ve sosyal yapıcam sadece fenden bi 5 tane çıkarırım,matematiğe bakıcam sadece
büyük ihtimalle ellemem matı.
160 soru varBen türkçe ve sosyal yapıcam sadece fenden bi 5 tane çıkarırım,matematiğe bakıcam sadece
büyük ihtimalle ellemem matı.

Yeni avatar ve imzam nası olmuş beyler![]()

sen nasıl teknik lise okuyorsun öyle![]()
MF görüyoz ama geçicen sen onu pehh