Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
pcyi kapatıp tapatalka geçeyim en iyisi

Legendary.

Legendary.

Üye
Bende mobilem,arada gidiyo :angry: Maxicep sorun değilde connected2.me de konuşma geçmişi sıfırlanıyor sıkıntı oluyo :hmmm

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Senin nette kabız olmuş galiba :aha:

:aha: aynen abi yaa hiç sorma :( uydunet denen saçmalığı kullanıyorum bilgisayarı açtığımda ,ilk 15-20 dk nete bağlanamıyorum :zzz: arayacağım pazartesi :(

Legendary.

Legendary.

Üye

Çok şükür iyiyim dersler falan yoğunum bu aralar koptum maxicepten de sömestr ne güzeldi :) sen nasılsın bu arada :)

- - - Eklendi - - -

Üstad online oluyor mu hiç :D la senin ygs haftaya dimi şimdi :hmmm

Yok :hmmm ama faceden konuşuyorum sürekli :) Evet haftaya :hmmm

MrTech

MrTech

Üye

:aha: aynen abi yaa hiç sorma :( uydunet denen saçmalığı kullanıyorum bilgisayarı açtığımda ,ilk 15-20 dk nete bağlanamıyorum :zzz: arayacağım pazartesi :(
Yarın ara mh'leri var.Bende uydunet kullanıyorum sorunsuz la :D

Legendary.

Legendary.

Üye

Niye girmiyor ki :hmmm ayrıca senin ne işin var bu hafta burda ders çalışmayacaksın bari zihnini yorma nasıl durum şuan ygs olarak

55 net çıkarıyorum,65 olsun yeter bana :oke: Zaten ygsde 75-80 soru felan yapcam :)

OPC

OPC

Üye

55 net çıkarıyorum,65 olsun yeter bana :oke: Zaten ygsde 75-80 soru felan yapcam :)

niye 80 soru yapıcaksın la farklı mı olucak sınavınız yoksa hazırlanmadığın için mi fazla bilmiyorum sınav prosedürlerini

Legendary.

Legendary.

Üye
whatsapp kullanamıyordum,video izleyemiyordum,ayrıca içim rahat değildi açıkcası :)

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
Legendary.

Legendary.

Üye

niye 80 soru yapıcaksın la farklı mı olucak sınavınız yoksa hazırlanmadığın için mi fazla bilmiyorum sınav prosedürlerini

160 soru var:) Ben türkçe ve sosyal yapıcam sadece fenden bi 5 tane çıkarırım,matematiğe bakıcam sadece :ehe büyük ihtimalle ellemem matı.

MrTech

MrTech

Üye
Yeni avatar ve imzam nası olmuş beyler :sirit:

Üst Alt