KayraBey
Üye
Sağolasın kardeşim sen nasılsın?Meraba Tahir abi nasılsın![]()
Benim amacim Praetor2yi gormek![]()
Aman kabusa dönmesin uykuların sonra

Sağolasın kardeşim sen nasılsın?Meraba Tahir abi nasılsın![]()
Benim amacim Praetor2yi gormek![]()

Sağolasın kardeşim sen nasılsın?
Aman kabusa dönmesin uykuların sonra![]()
benim sana bi itirafta bulunmam lazım
bu siteyle 2011 yılında tanıştım onlarca şey indirdim ama bir teşekkür bile etmemiştim şimdi hatamın farkına vardım 1 teşekkürün ne kadar değerli oldugunu anladım gerçekten çok saolun be abi bu sitenin her üyesi benim abim kardeşimdir 
İyiyim Allah'a şükürbenim sana bi itirafta bulunmam lazım
bu siteyle 2011 yılında tanıştım onlarca şey indirdim ama bir teşekkür bile etmemiştim şimdi hatamın farkına vardım 1 teşekkürün ne kadar değerli oldugunu anladım gerçekten çok saolun be abi bu sitenin her üyesi benim abim kardeşimdir
![]()
Az önce forumdaki en ağır ve göz bebeğim konuma baktım.El emeği göz nuru derler ya.Onun gibi yani 

Allah razı olsun düşüncelerin güzel.Teşekkür almak birçok üyemizin hoşuna gidiyor tabi.Hatta konuya bakıpta yorum yapılmadığını görünce kızanlar bile varAz önce forumdaki en ağır ve göz bebeğim konuma baktım.El emeği göz nuru derler ya.Onun gibi yani
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...4-3d-carusel-61-adet-gorsel-paket-428200.html
Konu Gösterim = 172.325
Konuya verilen cevap sayısı = 950
Konudaki linklerin indirilme toplamı = Yaklaşık 150.000
Konuyu Beğenenler = 280 kişi
![]()
konuya bakan 1000 kişi ama yorum yapan 3 5 kişi
kötü bi durum ama ben severek yapıyorum bu işi açtığım her konuda yüzümde bi gülümsemeyle açıyorum
sizin emekleriniz çok büyük abi sitede Allah başımızdan eksik etmesin daha sizden öğreneceğimiz çok şey var abim 
Hayırlı geceler
![]()
Normalde bu saatte buralar dolu olmaydı![]()
Hayırlı geceler kimler var bugün

Hafta içi bayağı boş.Nasılsın İsmail?
)
Ben varım yine![]()

İyi çok şükür.Uğraşıp duruyoruz aynı şekilde...
Teşekkürler iyiyim siz?
Bende yok dLye kimse bakmamıştım geri)
Girmiyordum buraya.Forumda kimse kalmayınca bu saatte yapacak birşey yok.iki lâklâk yapıp zaman geçirmek işte benim kinasılsın abi sen eskiden giriyormuydun yoksa benmi denk gelmiyordum![]()

İyi çok şükür.Uğraşıp duruyoruz aynı şekilde...
Girmiyordum buraya.Forumda kimse kalmayınca bu saatte yapacak birşey yok.iki lâklâk yapıp zaman geçirmek işte benim ki![]()
)
size iyi muhabbetler yarın erken kalkçam![]()