Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Joker

Joker

Emekli Yönetici

Sağolasın kardeşim sen nasılsın?

Aman kabusa dönmesin uykuların sonra :)

İyiyim Allah'a şükür :) benim sana bi itirafta bulunmam lazım :D bu siteyle 2011 yılında tanıştım onlarca şey indirdim ama bir teşekkür bile etmemiştim şimdi hatamın farkına vardım 1 teşekkürün ne kadar değerli oldugunu anladım gerçekten çok saolun be abi bu sitenin her üyesi benim abim kardeşimdir :oke:

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
İyiyim Allah'a şükür :) benim sana bi itirafta bulunmam lazım :D bu siteyle 2011 yılında tanıştım onlarca şey indirdim ama bir teşekkür bile etmemiştim şimdi hatamın farkına vardım 1 teşekkürün ne kadar değerli oldugunu anladım gerçekten çok saolun be abi bu sitenin her üyesi benim abim kardeşimdir :oke:

Allah razı olsun düşüncelerin güzel.Teşekkür almak birçok üyemizin hoşuna gidiyor tabi.Hatta konuya bakıpta yorum yapılmadığını görünce kızanlar bile var :) Az önce forumdaki en ağır ve göz bebeğim konuma baktım.El emeği göz nuru derler ya.Onun gibi yani :)

http://www.maxicep.com/symbian-s60v...4-3d-carusel-61-adet-gorsel-paket-428200.html

Konu Gösterim = 172.325
Konuya verilen cevap sayısı = 950
Konudaki linklerin indirilme toplamı = Yaklaşık 150.000
Konuyu Beğenenler = 280 kişi

:ehe

Joker

Joker

Emekli Yönetici

Allah razı olsun düşüncelerin güzel.Teşekkür almak birçok üyemizin hoşuna gidiyor tabi.Hatta konuya bakıpta yorum yapılmadığını görünce kızanlar bile var :) Az önce forumdaki en ağır ve göz bebeğim konuma baktım.El emeği göz nuru derler ya.Onun gibi yani :)

http://www.maxicep.com/symbian-s60v...4-3d-carusel-61-adet-gorsel-paket-428200.html

Konu Gösterim = 172.325
Konuya verilen cevap sayısı = 950
Konudaki linklerin indirilme toplamı = Yaklaşık 150.000
Konuyu Beğenenler = 280 kişi

:ehe

Tabiki herkes emeğinin karşılığını almak ister abi :D konuya bakan 1000 kişi ama yorum yapan 3 5 kişi :D kötü bi durum ama ben severek yapıyorum bu işi açtığım her konuda yüzümde bi gülümsemeyle açıyorum :D sizin emekleriniz çok büyük abi sitede Allah başımızdan eksik etmesin daha sizden öğreneceğimiz çok şey var abim :)

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Günün açılışı benden olsun :)

• Beğen
Tepkiler: Joker
Legendary.

Legendary.

Üye
:bud: Hayırlı geceler :pro:

• Beğen
Tepkiler: Joker
Legendary.

Legendary.

Üye
N'aber ahmet abi :hmmm

- - - Eklendi - - -

:islik

ismail

ismail

Üye
Normalde bu saatte buralar dolu olmaydı :hmmm

• Beğen
ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
Hayırlı geceler kimler var bugün

ismail

ismail

Üye

İyi çok şükür.Uğraşıp duruyoruz aynı şekilde...

Girmiyordum buraya.Forumda kimse kalmayınca bu saatte yapacak birşey yok.iki lâklâk yapıp zaman geçirmek işte benim ki :)

Benim zamanın yani bu yazki teamde kaybolmuş :))
malum çoğu benden 1 - 2 yaş küçük ve lisedeler okulları var :)

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
size iyi muhabbetler yarın erken kalkçam :bye2:

• Beğen
mk1326

mk1326

Üye
S.a.

Üst Alt