Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

MrTech

MrTech

Üye
silent mode on

Topal Pire

Topal Pire

Üye
:hmmm

OPC

OPC

Üye

tam tarihle uğraştırma beni :ehe 18 den gün alman yeterli ehliyet için, alınca benim gibi gezecek misin sen de test test :D insignia testine gidiyorum haftaya :eller: :eller:

Test ettiğin araçlarla alakalı dergi falan yapmak lazım şuraya bak araba bırakmadın :D İnsignia 2.0 dizel test et 195 ps olan :eller:

Bu arada c-elysee yakıtı nasılmış ben hiç bilmiyorum :hmmm[h=3][/h]

codblackops2

codblackops2

Üye
:perde:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

gerçekte içiyo musun cfw nası :D

Yok lan ne icicem isim olmaz :D valla baslayamadim daha ama sorun degil modlar hep elimde zaten tak tak atacam bitti tabi ilk basta hatalar cikabilir onu da hallederiz :D

Enes

Enes

Üye

Test ettiğin araçlarla alakalı dergi falan yapmak lazım şuraya bak araba bırakmadın :D İnsignia 2.0 dizel test et 195 ps olan :eller:

Bu arada c-elysee yakıtı nasılmış ben hiç bilmiyorum :hmmm
18 kuruş falan diyolar ama ne kadar doğru yanlış onu kullanarak ölçmek gerek. rodaj süresi falan da var tabi. bakalım gidince hangi model varsa artık :D daha nissan kaşgayi var sırada :eller: yazılışı çok cins :D internet üzerinden gün istiyorum o vakitte gidip sürüyorum :D

OPC

OPC

Üye

Şu antivirüsü kaldırıp oyunları bitiricem ilk başta Black Ops 2 var sonra Far Cry 3 sonra Hitman Absolution sonra Medal of Honor Warfighter sonra Assassin's Creed 3 birde Most Wanted'i bitireceğim ama ona başladım :D

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Zamanıda arabaları çok severdim takip ederdim. Yıllarım geçti. Sürmek için hiç hevesim olmadı ya. Bende bisiklet sevdası oldu hep.

codblackops2

codblackops2

Üye

Şu antivirüsü kaldırıp oyunları bitiricem ilk başta Black Ops 2 var sonra Far Cry 3 sonra Hitman Absolution sonra Medal of Honor Warfighter sonra Assassin's Creed 3 birde Most Wanted'i bitireceğim ama ona başladım :D

Kolay gelsin ne diyelim :D

OPC

OPC

Üye

18 kuruş falan diyolar ama ne kadar doğru yanlış onu kullanarak ölçmek gerek. rodaj süresi falan da var tabi. bakalım gidince hangi model varsa artık :D daha nissan kaşgayi var sırada :eller: yazılışı çok cins :D internet üzerinden gün istiyorum o vakitte gidip sürüyorum :D

Bizim araba uzun yolda 23 kuruş yakıyor :naughty: Vay be ne zam yedi benzin 2009'da 20 kuruştan az yakıyordu

Kaşgayinin modası geçti ya salla

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
paşaaaaaa_??

Enes

Enes

Üye

Far cry 3 ü beğenmedim :hmmm hitman oynamadım. diğerlerini hallettim :eller: :D

Enes

Enes

Üye

Bizim araba uzun yolda 23 kuruş yakıyor :naughty: Vay be ne zam yedi benzin 2009'da 20 kuruştan az yakıyordu

Kaşgayinin modası geçti ya salla

araba öner yarın başvuru yapayım :D işte her ne kadar dizel de yaklaşık bi fiyata gelse de ortalama benzinli araba 8-9 litre yakarken dizel 4-5 arası yakıyo

OPC

OPC

Üye

Far cry 3 ü beğenmedim :hmmm hitman oynamadım. diğerlerini hallettim :eller: :D

Bende daha oynayamadım okuldu sınavlardı anca daha hepsi duruyor sıradalar :D Hitman'de Türkçe altyazı var şaşırdım bende nadir adamlar altyazı koymuş

kuzeyfirtinasi

kuzeyfirtinasi

Üye
Bizde burdayız abiler,kardeşler :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Saat 1:30. Olmus hadi iyi geceler arkadaslar

Unutmayin sirinleri sadece iyi cocuklar gorebilir ;)

Üst Alt