tam tarihle uğraştırma beni18 den gün alman yeterli ehliyet için, alınca benim gibi gezecek misin sen de test test
insignia testine gidiyorum haftaya
![]()
![]()
İnsignia 2.0 dizel test et 195 ps olan 
[h=3][/h]
gerçekte içiyo musun cfw nası![]()
valla baslayamadim daha ama sorun degil modlar hep elimde zaten tak tak atacam bitti tabi ilk basta hatalar cikabilir onu da hallederiz 
18 kuruş falan diyolar ama ne kadar doğru yanlış onu kullanarak ölçmek gerek. rodaj süresi falan da var tabi. bakalım gidince hangi model varsa artık
Test ettiğin araçlarla alakalı dergi falan yapmak lazım şuraya bak araba bırakmadınİnsignia 2.0 dizel test et 195 ps olan
Bu arada c-elysee yakıtı nasılmış ben hiç bilmiyorum![]()
daha nissan kaşgayi var sırada
yazılışı çok cins
internet üzerinden gün istiyorum o vakitte gidip sürüyorum 

Şu antivirüsü kaldırıp oyunları bitiricem ilk başta Black Ops 2 var sonra Far Cry 3 sonra Hitman Absolution sonra Medal of Honor Warfighter sonra Assassin's Creed 3 birde Most Wanted'i bitireceğim ama ona başladım![]()

18 kuruş falan diyolar ama ne kadar doğru yanlış onu kullanarak ölçmek gerek. rodaj süresi falan da var tabi. bakalım gidince hangi model varsa artıkdaha nissan kaşgayi var sırada
yazılışı çok cins
internet üzerinden gün istiyorum o vakitte gidip sürüyorum
![]()
Vay be ne zam yedi benzin 2009'da 20 kuruştan az yakıyorduFar cry 3 ü beğenmedim
Şu antivirüsü kaldırıp oyunları bitiricem ilk başta Black Ops 2 var sonra Far Cry 3 sonra Hitman Absolution sonra Medal of Honor Warfighter sonra Assassin's Creed 3 birde Most Wanted'i bitireceğim ama ona başladım![]()
hitman oynamadım. diğerlerini hallettim

Kolay gelsin ne diyelim![]()

Bizim araba uzun yolda 23 kuruş yakıyorVay be ne zam yedi benzin 2009'da 20 kuruştan az yakıyordu
Kaşgayinin modası geçti ya salla
işte her ne kadar dizel de yaklaşık bi fiyata gelse de ortalama benzinli araba 8-9 litre yakarken dizel 4-5 arası yakıyo
Far cry 3 ü beğenmedimhitman oynamadım. diğerlerini hallettim
![]()
![]()
Hitman'de Türkçe altyazı var şaşırdım bende nadir adamlar altyazı koymuşpaşaaaaaa_??

Ben mi![]()

ben de bulayım onu torrentten bi
Bende daha oynayamadım okuldu sınavlardı anca daha hepsi duruyor sıradalarHitman'de Türkçe altyazı var şaşırdım bende nadir adamlar altyazı koymuş
bakalım nasılmışsevgili işi ne olduBizde burdayız abiler,kardeşler![]()