Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
..
Hayirli Geceler ..

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Nasilsiniz Degerli Yoldaslar .?

MrTech

MrTech

Üye
Yorgunum abim sözlü için ödevler ödevler ödevler sen nasılsın napıyorsun

- - - Eklendi - - -

la kimse yok mu ?

semerkent

Üye
bu gecede her gece ki gibi buradayım sabahın ilk ışıklarına dek:DDDDDvay bea şarkı sz gibim oldu

benden herkse ZARA dan DİLENCİ parçası gelsin haydin bakem ii geceler :oke:herkese

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Hmm Sinav Telasi Sendede Var Demek .. Kolay Gelsin .. Kendine Guven .. Yapamazsan Baskaldirr .!

• Beğen
Tepkiler: MrTech
doctorrr

doctorrr

Üye
Eğer altı boşsa başkaldırma, kuru gürültü ve tantanadan ibarettir. Zaten slogan betonlaşmasıyla yetişen gençlik çok çabuk gaza geliyor. Baş kaldırmıyorum, neyi değiştirebilirim ki? Bakıp ta ders alınacak onlarca, yüzlerce dava adamı var; N. Kemal, Che, Deniz Gezmiş vs. birer yıldız gibi kaydılar hepsi, harcandılar... Peki, neyi değiştirebildiler?

MrTech

MrTech

Üye
Eğer altı boşsa başkaldırma, kuru gürültü ve tantanadan ibarettir. Zaten slogan betonlaşmasıyla yetişen gençlik çok çabuk gaza geliyor. Baş kaldırmıyorum, neyi değiştirebilirim ki? Bakıp ta ders alınacak onlarca, yüzlerce dava adamı var; N. Kemal, Che, Deniz Gezmiş vs. birer yıldız gibi kaydılar hepsi, harcandılar... Peki, neyi değiştirebildiler?
Gece gece acmayın tartısma beyler.

- - - Eklendi - - -

İyi geceler

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Hayatta herşey değişir değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye

Guzel Soyledin Doktor .. Ama Bak .. Simdi Binler, Milyonlar Onlari Devrimleriyle Aniyor .. Arkalarinda Cok Sey Biraktilar ..

Topal Pire

Topal Pire

Üye
:bye2:

Topal Pire

Topal Pire

Üye
:hmmm

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Ben Burdayim ..

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
bende buradayım herkese selam

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Neyse Allah'a emanet olun kendinize iyi bakın. Görüşmek Üzere.

doctorrr

doctorrr

Üye
Ben geldeem! :çay:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Geceniz Hayir Olsun ..
Selamlar

OPC

OPC

Üye