Al dedi git dedi...
doctorrr Üye Pondusss' Alıntı: benim öyle bi derdim olmadığı için sorun yok Genişletmek için tıkla ... Sanki alacak para var da oturup goygoyuna giriyoz
Pondusss' Alıntı: benim öyle bi derdim olmadığı için sorun yok Genişletmek için tıkla ... Sanki alacak para var da oturup goygoyuna giriyoz
Amaru Shady Üye Kelle Peyniri' Alıntı: Nc. Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - iyi geceler yarın dersane sabah
Kelle Peyniri' Alıntı: Nc. Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - iyi geceler yarın dersane sabah
anılbaran Üye Kelle Peyniri' Alıntı: Sen kimsin ? Ne yapacaksın ? Genişletmek için tıkla ... Furkan Emekli degilmisin sen ? Ben karıştırdım sanırım
Kelle Peyniri' Alıntı: Sen kimsin ? Ne yapacaksın ? Genişletmek için tıkla ... Furkan Emekli degilmisin sen ? Ben karıştırdım sanırım
Mazlum Somer Üye Kelle Peyniri' Alıntı: Vay be nerden nereye. - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... Ne Oldu Furkan .?
Kelle Peyniri' Alıntı: Vay be nerden nereye. - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... Ne Oldu Furkan .?