iyi geceler kardeşim :) İyi geceler sayın üstadım :) tekrar görüşmek üzere inşallah...
DreaMagiC Üye - SerkeŞ -' Alıntı: iyi geceler kardeşim Genişletmek için tıkla ... İyi geceler sayın üstadım tekrar görüşmek üzere inşallah...
- SerkeŞ -' Alıntı: iyi geceler kardeşim Genişletmek için tıkla ... İyi geceler sayın üstadım tekrar görüşmek üzere inşallah...
AssassinmasteR Üye haydaravısyon' Alıntı: isminiz ney sakıncası yoksa tabi Genişletmek için tıkla ... Ben de diyorum ne eksik adım yakup
haydaravısyon' Alıntı: isminiz ney sakıncası yoksa tabi Genişletmek için tıkla ... Ben de diyorum ne eksik adım yakup
SHS Üye AssassinmasteR' Alıntı: Bu arada ben de kendimi tanıtayim 3.5 - 4 yıldır uyeyim maxicep e erzurumluyum yabancı dil okuyorum tanıştığıma memnun oldum şimdiden Genişletmek için tıkla ... memnun olduk peki isim neydi kardeşim?
AssassinmasteR' Alıntı: Bu arada ben de kendimi tanıtayim 3.5 - 4 yıldır uyeyim maxicep e erzurumluyum yabancı dil okuyorum tanıştığıma memnun oldum şimdiden Genişletmek için tıkla ... memnun olduk peki isim neydi kardeşim?
haydaravısyon Üye Dandanakan92' Alıntı: Bende tanıtıyım adım Batuhan Erzincanda oturuyorum yaşım 17 Since May 2010... Genişletmek için tıkla ... bende işte şey kem küm amaaann
Dandanakan92' Alıntı: Bende tanıtıyım adım Batuhan Erzincanda oturuyorum yaşım 17 Since May 2010... Genişletmek için tıkla ... bende işte şey kem küm amaaann
AssassinmasteR Üye somurtukk' Alıntı: 2009 da uye olmussun baya eskısın. bızde memnun olduk Genişletmek için tıkla ... Yani baya oldu
somurtukk' Alıntı: 2009 da uye olmussun baya eskısın. bızde memnun olduk Genişletmek için tıkla ... Yani baya oldu
Dandanakan92 Üye somurtukk' Alıntı: hmm en yenı benmıyım burda sımdı işe bak Genişletmek için tıkla ... Abla ben senden eskiyim naaaber
somurtukk' Alıntı: hmm en yenı benmıyım burda sımdı işe bak Genişletmek için tıkla ... Abla ben senden eskiyim naaaber
AssassinmasteR Üye Dandanakan92' Alıntı: Bende tanıtıyım adım Batuhan Erzincanda oturuyorum yaşım 17 Since May 2010... Genişletmek için tıkla ... Memnun oldum
Dandanakan92' Alıntı: Bende tanıtıyım adım Batuhan Erzincanda oturuyorum yaşım 17 Since May 2010... Genişletmek için tıkla ... Memnun oldum
SHS Üye somurtukk' Alıntı: patrona benden slm söle bısı demez Genişletmek için tıkla ... tamam o zaman bi slm daha söylesem izin de verir di mi
somurtukk' Alıntı: patrona benden slm söle bısı demez Genişletmek için tıkla ... tamam o zaman bi slm daha söylesem izin de verir di mi
somurtukk Üye - SerkeŞ -' Alıntı: tamam o zaman bi slm daha söylesem izin de verir di mi Genişletmek için tıkla ... verir verir süresiz bir izin verir sana
- SerkeŞ -' Alıntı: tamam o zaman bi slm daha söylesem izin de verir di mi Genişletmek için tıkla ... verir verir süresiz bir izin verir sana
AssassinmasteR Üye somurtukk' Alıntı: hmm en yenı benmıyım burda sımdı işe bak Genişletmek için tıkla ... Evet galiba
somurtukk Üye haydaravısyon' Alıntı: bende kendimi tanıtmak istiyorum ama nerden başlasım ki bilmiyom Genişletmek için tıkla ... sondan basla kac yasındasın en cok yaslarınızı merak edıyorum nedense
haydaravısyon' Alıntı: bende kendimi tanıtmak istiyorum ama nerden başlasım ki bilmiyom Genişletmek için tıkla ... sondan basla kac yasındasın en cok yaslarınızı merak edıyorum nedense
SHS Üye Dandanakan92' Alıntı: Bende tanıtıyım adım Batuhan Erzincanda oturuyorum yaşım 17 Since May 2010... Genişletmek için tıkla ... memnun oldum
Dandanakan92' Alıntı: Bende tanıtıyım adım Batuhan Erzincanda oturuyorum yaşım 17 Since May 2010... Genişletmek için tıkla ... memnun oldum
Dandanakan92 Üye somurtukk' Alıntı: sondan basla kac yasındasın en cok yaslarınızı merak edıyorum nedense Genişletmek için tıkla ... Ablacım isim neydi?
somurtukk' Alıntı: sondan basla kac yasındasın en cok yaslarınızı merak edıyorum nedense Genişletmek için tıkla ... Ablacım isim neydi?
SHS Üye AssassinmasteR' Alıntı: Yakup adım Genişletmek için tıkla ... bende Metin, yaş 21, elemanız, emekçiyiz
AssassinmasteR' Alıntı: Yakup adım Genişletmek için tıkla ... bende Metin, yaş 21, elemanız, emekçiyiz