Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

somurtukk

somurtukk

Üye

bende uzun zamandır bu konuda takılmadım doğru düzgün yoksa kaç gece sabahladım maxicepte :ehe ben alarmı kurdum bakalım nolcak, kalalım ya işi batsın :kop:

dimi ya bosver iş iş iş yeter beaaa :D

SHS

SHS

Üye
neyse millet bana da müsade daha 1021 km yol gitcem hazırlanayım tarıkcım metinim ezgi hanım(tanıştığıma memnun oldum) assasainmaster adaş haydar bey gitti ama alikemal abi ve tüm maxi ailesine iyi geceler yarın aynı saatte tekrarını bekliyorım:bye:

iyi yolculuklar ardacan kendine cici bak, yarın ola hayrola girmeye çalışırız :)

somurtukk

somurtukk

Üye
neyse millet bana da müsade daha 1021 km yol gitcem hazırlanayım tarıkcım metinim ezgi hanım(tanıştığıma memnun oldum) assasainmaster adaş haydar bey gitti ama alikemal abi ve tüm maxi ailesine iyi geceler yarın aynı saatte tekrarını bekliyorım:bye:

bizde memnun olduk senı tanıdıgımıza. hadı hayırlı yolculuklar :) dıkkat et kendıne :tebessüm:

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye

Hayırlı yollar olsun sağ salim git inşallah

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
|-)

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Logaritmaaa :zzz:

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

:bye2: hayırlı yolcululuklar radarlara dikkat et yakalanma

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
Bu arada ben de kendimi tanıtayim 3.5 - 4 yıldır uyeyim maxicep e erzurumluyum yabancı dil okuyorum tanıştığıma memnun oldum şimdiden

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Görüşürüz paşam dikkat et kendine degerlisin unutma...

somurtukk

somurtukk

Üye
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Bende tanıtıyım adım Batuhan Erzincanda oturuyorum yaşım 17 :)

Since May 2010...

Üst Alt