somurtukk
Üye
bende uzun zamandır bu konuda takılmadım doğru düzgün yoksa kaç gece sabahladım maxicepteben alarmı kurdum bakalım nolcak, kalalım ya işi batsın
![]()
dimi ya bosver iş iş iş yeter beaaa

bende uzun zamandır bu konuda takılmadım doğru düzgün yoksa kaç gece sabahladım maxicepteben alarmı kurdum bakalım nolcak, kalalım ya işi batsın
![]()

hayırlı geceler adaşım hoşçakal

neyse millet bana da müsade daha 1021 km yol gitcem hazırlanayım tarıkcım metinim ezgi hanım(tanıştığıma memnun oldum) assasainmaster adaş haydar bey gitti ama alikemal abi ve tüm maxi ailesine iyi geceler yarın aynı saatte tekrarını bekliyorım![]()

neyse millet bana da müsade daha 1021 km yol gitcem hazırlanayım tarıkcım metinim ezgi hanım(tanıştığıma memnun oldum) assasainmaster adaş haydar bey gitti ama alikemal abi ve tüm maxi ailesine iyi geceler yarın aynı saatte tekrarını bekliyorım![]()
dıkkat et kendıne 
Hayat insana hiçbir zaman surat asmaz..Biz yanlış açıdan bakıyoruz..
Gökkuşağı sadece yağmur yağdığında çıkar..

Biri seni Sever sen birini oda başka birini uzun is

hayırlı yolcululuklar radarlara dikkat et yakalanmaEvlenmek isteyen benim efendim ama yarın erken kalkacağım için çıkmak zorundayım hayırlı geceler herkese...

Logaritmaaa![]()
matamatik mi

dimi ya bosver iş iş iş yeter beaaa![]()

Görüşürüz paşam dikkat et kendine degerlisin unutma...neyse millet bana da müsade daha 1021 km yol gitcem hazırlanayım tarıkcım metinim ezgi hanım(tanıştığıma memnun oldum) assasainmaster adaş haydar bey gitti ama alikemal abi ve tüm maxi ailesine iyi geceler yarın aynı saatte tekrarını bekliyorım![]()
patron duymaz di mi bizi?![]()

Bu arada ben de kendimi tanıtayim 3.5 - 4 yıldır uyeyim maxicep e erzurumluyum yabancı dil okuyorum tanıştığıma memnun oldum şimdiden
Bu arada ben de kendimi tanıtayim 3.5 - 4 yıldır uyeyim maxicep e erzurumluyum yabancı dil okuyorum tanıştığıma memnun oldum şimdiden
bızde memnun olduk