Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

.Murat.

.Murat.

Üye
adaş gaza gelme
bak keyfine sen
bekarlık padişahlık

somurtukk

somurtukk

Üye

başka mesajdan adını ve mesleğini öğrendim, bende Metin, bi mağazada çalışıyorum, hatta yarın geç kalcam bu gidişle :ehe

hımm ıyı yaptın :D git diyemıyorum hanı sohbette güzel ama sni zorda bırakmayalım biz. istersen cıkabılırsın. benı gecelerı uyku tutmuyor biraz bu aralar böyleyım de hergece takılanlar bılır benı :D

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
Bu konuyu açan arkadaş kör oldu :D

.Murat.

.Murat.

Üye
somurtukk

somurtukk

Üye
kımdı o evlenmek isteyen ya göremedım de :)
Valla evlılık coooook cıddı bır konu ınce eleyıp sık dokuyun tavsıyem bu.
ha bıde kımseyı cok fazla sevmeyın. sızı cok sevenı sevınn :oke:

__xXx__

__xXx__

Üye
neyse millet bana da müsade daha 1021 km yol gitcem hazırlanayım tarıkcım metinim ezgi hanım(tanıştığıma memnun oldum) assasainmaster adaş haydar bey gitti ama alikemal abi ve tüm maxi ailesine iyi geceler yarın aynı saatte tekrarını bekliyorım:bye:

.Murat.

.Murat.

Üye
seveni sev yani ezgi en güzelide bu bence

SHS

SHS

Üye

hımm ıyı yaptın :D git diyemıyorum hanı sohbette güzel ama sni zorda bırakmayalım biz. istersen cıkabılırsın. benı gecelerı uyku tutmuyor biraz bu aralar böyleyım de hergece takılanlar bılır benı :D

bende uzun zamandır bu konuda takılmadım doğru düzgün yoksa kaç gece sabahladım maxicepte :ehe ben alarmı kurdum bakalım nolcak, kalalım ya işi batsın :kop:

.Murat.

.Murat.

Üye
neyse millet bana da müsade daha 1021 km yol gitcem hazırlanayım tarıkcım metinim ezgi hanım(tanıştığıma memnun oldum) assasainmaster adaş haydar bey gitti ama alikemal abi ve tüm maxi ailesine iyi geceler yarın aynı saatte tekrarını bekliyorım:bye:
hayırlı geceler adaşım hoşçakal

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
kımdı o evlenmek isteyen ya göremedım de :)
Valla evlılık coooook cıddı bır konu ınce eleyıp sık dokuyun tavsıyem bu.
ha bıde kımseyı cok fazla sevmeyın. sızı cok sevenı sevınn :oke:

Biri seni Sever sen birini oda başka birini uzun is

somurtukk

somurtukk

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Evlenmek isteyen benim efendim ama yarın erken kalkacağım için çıkmak zorundayım hayırlı geceler herkese...

Üst Alt